Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η 68χρονη από τη Σκάλα Μεσσηνίας, που σκότωσε τον σύζυγό της την Κυριακή το μεσημέρι στο σπίτι τους, αφού πρώτα του έριξε καυτό νερό και τον ξυλοκόπησε με τον πλάστη.

Κατά την απολογία της, η οποία κράτησε δυο ώρες, σε ανακριτή και εισαγγελέα, σύμφωνα με το messinialive.gr, η 68χρονη φέρεται να υποστήριξε πως υπήρξε θύμα χρόνιας κακοποίησης από το σύζυγό της, που την έβριζε και την κακοποιούσε σε καθημερινή βάση.

«Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ήμουν μια τρελή» φέρεται να είπε στην απολογία της αναφερόμενη στην πράξη της.

Επίσης, φέρεται να υποστήριξε πως δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις με τον σύζυγό της από την αρχή του γάμου τους ενώ τα προβλήματα επιδεινώθηκαν τα επόμενα χρόνια όταν έκλεισαν την επιχείρηση που διατηρούσαν και συσσωρεύτηκαν τα οικονομικά προβλήματα.

Στο πλευρό της τα παιδιά της

Και ο γιος και η κόρη της 68χρονης είναι στο πλευρό της και τη στηρίζουν. Μάλιστα ο γιος της εμφανίστηκε και στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας, όπου η μητέρα του απολογήθηκε. Μίλησε για τις κακές σχέσεις που είχαν οι γονείς του, και δήλωσε πως η μητέρα του είναι σε σύγχυση, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, και δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Διατάχθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Η συζυγοκτόνος μετά την απολογία της οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, όπου και διατάχθηκε να της γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, όπως άλλωστε είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή και η δικηγόρος της Αγλαΐα Κουμάντου. Όπως δήλωσε η δικηγόρος της Αγλαΐα Κουμάντου, η 68χρονη υπέφερε χρόνια και είχε συσσωρευμένη οργή. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί. «Η χρόνια βία ήταν που την οδήγησε στο έγκλημα και η επίκτητη αδυναμία της 68χρονης να φύγει, στο τέλος να ζήσει. Δεν μπόρεσε να το κάνει και καταλήξαμε σε αυτό που καταλήξαμε», είπε μεταξύ άλλων η δικηγόρος της.

(Φωτογραφία αρχείου)