Μια νέα σειρά «ορφανών» δακτυλικών αποτυπωμάτων που μπορεί να αποκαλύψουν το δράστη της άγριας δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου έχει στην διάθεση της η Ασφάλεια Αττικής από την ενδελεχή εξερεύνηση του δεύτερου υπόγειου Σούπερ Μάρκετ στην περιοχή του Αμαρουσίου, όπου και διεπράχθη το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, οι έμπειροι ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έχουν καταφέρει να απομονώσουν σειρά αποτυπωμάτων, του ιδίου προσώπου, τα οποία δεν ταυτοποιήθηκαν, είτε με εργαζόμενους στο κατάστημα, είτε με το συνεργείο καθαρισμού που είχε αναλάβει το καθαρισμό του χώρου ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν καταχωρίσει τα ορφανά αποτυπώματα στην βάση δεδομένων τις ΕΛ.ΑΣ και άμεσα όταν συλλαμβάνουν κάποιο δράστη στυγερού εγκλήματος συγκρίνουν τα αποτυπώματα που έχουν ανακαλύψει στο χώρο που μαρτύρησε η άτυχη γυναίκα, με αυτά του συλληφθέντα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η σειρά αποτυπωμάτων η οποία έχει αλληλουχία στους χώρους που μαρτύρησε η άτυχη γυναίκα, αν μη τι άλλο σε μεγάλο ποσοστό ανήκουν στο δράστη της δολοφονίας.

Μάλιστα εντοπίστηκαν σε επίμαχα σημεία και συγκεκριμένα, σε μια κολόνα κοντά στο αυτοκίνητο της Αγραφιώτου, στο τοίχο του κλιμακοστασίου που οδηγεί στο πρώτο όροφο πάρκινγκ, εκεί δηλαδή που προσπάθησε να τρέξει η άτυχη 69χρονη σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από την δολοφονική μανία του δράστη και τέλος σε μια κολόνα κοντά στην πόρτα που οδηγεί στο τρίτο εγκαταλειμμένο υπόγειο του καταστήματος, εκεί δηλαδή που ο εγκληματίας σκότωσε με το χειρότερο τρόπο την άτυχη γυναίκα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.