Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση: «Συνελήφθησαν στη Μύκονο, τις νυχτερινές ώρες σήμερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο αδέλφια, ημεδαποί, ηλικίας 28 και 27 ετών αντίστοιχα, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, εξύβριση, απειλή, καθώς και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, περί ώρα 01:00, εντόπισαν τον 28χρονο συλληφθέντα, εν ενεργεία Λιμενικό, να εξέρχεται από πλοίο προερχόμενο από το λιμάνι της Ραφήνας, επιβαίνων σε δίκυκλη μοτοσικλέτα. Σε σχετικό σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, ακολουθούμενος από τον 27χρονο αδελφό του, ο οποίος επέβαινε σε άλλη μοτοσικλέτα. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, ο 28χρονος απέρριψε, εντός γλάστρας, νάϋλον συσκευασία που περιείχε ναρκωτική ουσία (προφανώς κοκαΐνη) βάρους 93,6 γραμμάρια, την οποία ανίχνευσε αστυνομικός σκύλος.
Στη συνέχεια της καταδίωξης, συνελήφθη ο 27χρονος, ο οποίος στερείτο άδεια οδηγήσεως μοτοσικλέτας, ενώ μετά από λίγη ώρα συνελήφθη και ο 28χρονος, ο οποίος εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς.
Στην κατοχή του 28χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των χιλίων πεντακοσίων τριάντα (1.530) Ευρώ, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα, καθώς και οι δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το απόγευμα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.»