Την σιωπή του έσπασε ένα από τα ανήλικα παιδιά που είχε προσεγγίσει ο παιδόφιλος του Περιστερίου με το βαν. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε πως όταν κατάλαβε ότι ο 40χρονος προσέγγιζε παιδιά σταμάτησε την επικοινωνία μαζί του. Ωστόσο όπως είπε ένα από τα θύματα, συνέχισε τις επαφές του με τον δράστη, παρόλο που γνώριζε από την αρχή τις παράλογες προτιμήσεις του.

«Με είχε προσεγγίσει σε ένα chatroom που έμπαινε ο οποιοσδήποτε και το οποιοδήποτε παιδί. Το είχα μάθει από μια παρέα. Μου μίλαγε… μου είχε δώσει δύο ονόματα και μου έλεγε τα πραγματικά του στοιχεία, όπως αποδείχτηκε στην πορεία. Μου έλεγε συνέχεια να πάμε για καφέ. Ήμουν τότε 12-15 χρόνων. Για κανά μήνα πρέπει να μιλούσαμε. Μου είχε πει μερικά πράγματα, ότι πήγαινε στην Ταϋλάνδη και έβλεπε ανήλικα παιδιά» περιγράφει το θύμα και προσθέτει:

«Εγώ ξέκοψα μαζί του όταν κατάλαβα ότι προσέγγιζε μικρά παιδιά. Άτομο ανήλικο που ξέρω, κράτησε επικοινωνία μαζί του (είναι κάποιο από τα θύματα του) αλλά το έκανε εν γνώσει του. Το ήξερε από την αρχή».