Στην Ελλάδα για να πει τι έγινε με τη σφαγή της Άννυ ο φίλος του πατέρα της

Οι ενστάσεις κατά της έκδοσής του έπεσαν στο κενό


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
7:07
18/03/2016
Στην Ελλάδα για να πει τι έγινε με τη σφαγή της Άννυ ο φίλος του πατέρα της
1
loading

Σηκωτός στην Ελλάδα έρχεται ο Νικολάι ή Νίκι για να πει τι ακριβώς συνέβη στο σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα και στην αδικοχαμένη Άννυ. Οι ενστάσεις που προέβαλε ο Ναζίφ Αχμέντοφ (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) κατά της έκδοσής του στην Ελλάδα έπεσαν στο κενό, αφού το Εφετείο του Βελίκο Τίρνοβο του έδειξε το δρόμο προς το Μεικτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπως δημοσιεύει η Espresso.

Ο Αχμέντοφ μαζί με τον 27χρονο πατέρα της Άννυ Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως Σάββας) και ακόμα έναν άνδρα κατηγορούνται για την από κοινού ανθρωποκτονία της 4χρονης. Ο Νικολάι, που φαίνεται ότι ξέρει πολλά για το μαρτύριο της Άννυ, συνελήφθη πριν από ένα μήνα στην επαρχία Γκράμποβο. Προσέφυγε στις Αρχές υποστηρίζοντας ότι δεν είναι επικίνδυνος, ουδέποτε κρύφτηκε και ότι εκείνος έδωσε στοιχεία για τη φρικιαστική υπόθεση στην Αστυνομία. Τον Νίκι πρόδωσαν η συμπληρωματική απολογία του Σάββα που υποστήριζε ότι εκείνος τον καθοδήγησε στον τεμαχισμό της κόρης του.

Σύμφωνα με το βούλευμα ο Αχμέντοφ μαζί με τον Μπακαρτζίεβ με τη χρήση μαχαιριού τεμάχισαν την ανήλικη, την τοποθέτησαν σε πλαστικές σακούλες, τις οποίες έριξαν στα σκουπίδια για να εξαφανίσουν το νεκρό σώμα της 4χρονης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Youhou

    Αναμένω με ανυπομονησία τα νέα απο τη φυλακή

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει