Ο 28χρονος τράπερ που κατηγορείται ότι συμμετείχε σε σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και τότε έκανε 18 μήνες φυλακή, με την υπόθεση να είναι ακόμη ανοιχτή στα δικαστήρια.

Η σύλληψη είχε γίνει στις 27 Ιουλίου του 2021 στην περιοχή του Θεολόγου Φθιώτιδας και τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κάνει σχετικές δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό».

Τότε, είχε δηλώσει πως «κάποιες φορές όταν είσαι λίγο ζορισμένος παίρνεις έναν λάθος δρόμο, μια λάθος επιλογή. Έγινε η λάθος επιλογή, την πήραμε, υπέστην τις συνέπειες, έχω πάρει ένα καλό μάθημα και σίγουρα βγήκα κερδισμένος από όλο αυτό».

Επίσης, είχε αναφέρει πως ό,τι έκανε, ήταν για τα χρήματα, αναφέροντας ότι «ζοριζόμουν οικονομικά και όταν σου προτείνουν εύκολο χρήμα δεν θα πεις όχι, υπάρχει μεγάλη αδρεναλίνη».

«Έχω συνηθίσει τα δύσκολα»

Ο 28χρονος έκανε 18 μήνες φυλακή και σε ερώτηση που δέχτηκε για τη στιγμή της σύλληψης, είχε δηλώσει ότι «ήταν μια μέρα που όλα πήγαιναν στραβά, φαινόταν από την στιγμή που ξεκινήσαμε. Μέχρι που κατέληξε όλα να πάνε στραβά, έπρεπε να μας πιάσουν και μας έπιασαν».

«Για κάποιες πράξεις δεν μπορείς να πεις πως δεν ήμουν εγώ, αφού ήταν φανερό πως εγώ ήμουν. Δεν έχει τελειώσει όμως ακόμα η υπόθεση. Θα δούμε. Ελπίζω στο δικαστήριο να πάνε όλα καλά», είχε πει, καθώς συνεργάστηκε με τις αρχές μετά τη σύλληψη.

Ακόμη, για το διάστημα στη φυλακή είχε δηλώσει πως «δεν είχα άγχος έχω συνηθίσει τα δύσκολα».

Σημειώνεται, ότι μετά την αποφυλάκιση του, ο 28χρονος είχε γυρίσει βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι του με τίτλο «εγκληματίας» του οποίου η εισαγωγή περιλαμβάνει ηχητικά αποσπάσματα από ρεπορτάζ για τη… σύλληψή του.