Μεγάλη βραδιά ιστορικού χαρακτήρα απόψε για τη Λάρισα και το Αρχαίο Θέατρο.

Σύμφωνα με το larissanet.gr πραγματοποιείται εκδήλωση στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η ενημέρωση για την πορεία ολοκλήρωσης του έργου «Αποκατάσταση Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας Φάση Ε».

Ήδη, πλήθος Λαρισαίων πολιτών έχει γεμίσει το Αρχαίο Θέατρο ώστε να παρακολουθήσει την εκδήλωση και πιο συγκεκριμένα οι τυχεροί είναι 800 θεατές.

Στο Αρχαίο Θέατρο βρίσκονται η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, Αντιδήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, πολιτικό προσωπικό και άλλοι επίσημοι φορείς.

Στην τοποθέτησή της μέσα από το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας, η Υπουργός Πολιτισμού, κα Λίνα Μενδώνη, τόνισε εμφανώς συγκινημένη ότι «αποτελεί για μένα μεγάλη χαρά και τιμή που είμαι παρούσα σε μια τόσο σημαντική στιγμή για τη Λάρισα και τους πολίτες της. Το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας,  ένα τόσο ιστορικό μνημείο παραδίδεται στο κοινό…».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της, η κα Μενδώνη, επισήμανε ότι «το συγκεκριμένο Αρχαίο Θέατρο είναι από τα ελάχιστα μνημεία που βρίσκονται όχι απλώς κοντά αλλά στην καρδιά της πόλης», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους αρμόδιους φορείς για την σημαντική προσπάθεια και δουλειά που έχουν καταβάλει τα τελευταία χρόνια.