Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (3/5) σε on air αντιπαράθεση του Θάνου Πλεύρη, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιούπολο με αφορμή την επίθεση με γιαούρτια που δέχτηκε ο υπουργός Υγείας στα Πετράλωνα.

«Τα παιδιά μου έφαγαν γιατούρια. Να έχετε συστολή» είπε ο υπουργός Υγείας στον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της εκπομπής του AtticaTv Casus Belli.

«Ξεκάθαρα καταδικάζουμε από την πρώτη στιγμή, περιμένουμε 4 χρόνια από τη Νέα Δημοκρατία να καταδικάσει επιθέσεις σε στελέχη μας για τη συμφωνια των Πρεσπών» επεσήμανε ο Νάσος Ηλιόπουλος με τον Θάνο Πλεύση να του απαντά: «Εγώ καταδίκη δεν είδα, το tweet του Παπαδημούλη είδα και ήταν κάτι που με εξόργισε. Όταν ο κ. Ηλιόπουλος ήταν εκπρόσωπος τύπου και ήρθε έξω κόσμος από το σπίτι μου ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βγάλει αμέσως ανακοίνωση. Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση καταδίκης, καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ γενικώς και αορίστως τις επιθέσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει την επίθεση σε βάρος μου και έβγαλε ανακοίνωση μετά από 24 ώρες».

«Όταν δικοί σας άνθρωποι επιτέθηκαν σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών χαζογελάγατε» είπε στη συνέχεια ο Νάσος Ηλιόπουλος ενώ ο υπουργός Υγείας απάντησε «είχα τα παιδιά μου εκεί, ποτέ δεν χαζογέλασα. Τα “να είστε λίγο προσεκτικός” όταν ο γιος μου και η κόρη μου έφαγαν γιαούργια κρατήστε τα για τον εαυτό σας όταν βλέπω τα παιδιά μου να γιαουρτώνονται και τον Παπαδημουλη να λέει ότι ”κάνετε τον θύτη, θύμα”».

Όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε απευθυνόμενος στον Θάνο Πλεύση «ωραίο το θεατράκι σας» ο ίδιος φανερά εξοργισμένος του απάντησε «θεατράκι; Τα παιδιά μου έφαγαν γιατούρια. Να έχετε συστολή. Η γυναίκα μου έφαγε γιαούρτι. Καταδικάζετε ότι γιαουρτώθηκαν τα παιδιά μου. Αυτούς στηρίζετε, μια ζωή με αυτούς είστε».

Τότε ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε προς τον υπουργό Υγείας «καταλαβαίνω ότι έχετε πρόβλημα στην Α΄Αθηνών», ο Θάνος Πλεύρης του απάντησε «έχεις εκλεγεί ποτέ; Έχεις εκλεγεί πουθενά; Διορισμένος εκπρόσωπος ήσουν, κατέβηκες για δήμαρχος και σε συνέτριψε ο Μπακογιάννης. Όταν εκλεγείς κάπου έλα να μου μιλήσεις».

Η αντιπαράθεση έληξε με τον Νάσο Ηλιόπουλο να τονίζει «το καταδίκασα από την πρώτη στιγμή (σ.σ. την επίθεση με γιαούρτια) και πήγες να κάνεις παιχνίδι, είσαι αστείος» και τον Θάνο Πλεύρη να επισημαίνει «εγώ δεν χρειάζεται να πω αστείο, αρκείς να σας αφήνω να μιλάτε».