Την Παρασκευή η ψήφιση της τροπολογίας για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Μια ακόμη συνεδρίαση για τη συζήτηση των διατάξεων ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:16
23/10/2014
Την Παρασκευή η ψήφιση της τροπολογίας για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές
loading

Η αυριανή ημέρα θεωρείται η πιθανότερη για την ψήφιση της διάταξης που αναμένεται να κατατεθεί από την κυβέρνηση για τις δόσεις στις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Την εκτίμηση αυτή επιτείνει η αποδοχή της Ολομέλειας επί προτάσεως που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να δοθεί μια ακόμη συνεδρίαση για τη συζήτηση των τροπολογιών που έχουν κατατεθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ο αρχικός προγραμματισμός του νομοθετικού έργου προέβλεπε ότι η συζήτηση του νομοσχεδίου και των τροπολογιών θα ολοκληρωνόταν σήμερα Πέμπτη και αύριο δεν είχε οριστεί συνεδρίαση στην Ολομέλεια. Ωστόσο, με την έναρξη της συζήτησης των άρθρων του νομοσχεδίου, ο προεδρεύων Ιωάννης Τραγάκης ανακοίνωσε ότι γίνεται δεκτό το αίτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρου Δρίτσα να υπάρξει μια ακόμη συνεδρίαση και πρότεινε η συζήτηση αυτή να γίνει αύριο. Ο κ. Τραγάκης ενημέρωσε επίσης το Σώμα ότι αν υπάρξει αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας αυτή θα διενεργηθεί αύριο Παρασκευή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας αν και δήλωσε ότι το κόμμα του αποδέχεται να υπάρξει συνεδρίαση αύριο Παρασκευή, δεν παρέλειψε να επιμείνει στη διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην πρακτική κατάθεσης τροπολογιών για τις οποίες δεν διατίθεται άνεση χρόνου συζήτησης και που είναι άσχετες με το περιεχόμενο των σχεδίων νόμου που εισάγει κάθε φορά η κυβέρνηση. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, η εκτίμηση είναι πως η τροπολογία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές θα κατατεθεί τελικά σήμερα στο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει