Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Casa Bianca.

Κατά την είσοδό της στον προαύλιο χώρο, πλησίασε τα τηλεοπτικά συνεργεία, τους φωτορεπόρτερ και τους δημοσιογράφους που είχαν «στηθεί» στο σημείο και θέλησε να τους μιλήσει με αφορμή τη χθεσινή διαμαρτυρία των φωτορεπόρτερ οι οποίοι κατήγγειλαν τον αποκλεισμό τους από τον χώρο του Ιερού Ναού Αγ. Δημητρίου όπου τελούνταν η δοξολογία παρουσία της ΠτΔ, σύμφωνα με το grtimes.gr.

«Ελπίζω να μη δημιουργήθηκαν προβλήματα. Αυτό που προσπάθησα να δείξω, για όλους μας και για την πόλη, είναι ότι μπορούμε να έχουμε αυτά που οφείλουμε και μια δραστηριότητα. Μέσα στον Covid-19 μπορούμε να κάνουμε πράγματα, να συνεχίσουμε μια άλλη κανονικότητα ελπίζοντας για το καλύτερο. Με απόλυτη τήρηση των μέτρων και όλα προσεκτικά. Δεν μπορεί να σταματάει η ζωή και αυτό θέλουμε όλοι και ευχόμαστε», τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Γι’ αυτό φαντάζομαι πως λίγο πιεστήκατε κι εσείς στη δουλειά σας και το καταλαβαίνω. Σέβομαι πολύ την επιθυμία σας να ενημερώσετε. Αυτό ήταν ο μόνος ο λόγος», είπε η ΠτΔ στους φωτορεπόρτερ.