Προσλήψεις αναπληρωτών 2019: Ικανοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στον μόνιμο διορισμό 4.500 εκπαιδευτικών


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:30
06/09/2019
Προσλήψεις αναπληρωτών 2019: Ικανοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ
4
loading

Την ικανοποίησή του για την «υιοθέτηση του σχεδιασμού της απερχόμενης κυβέρνησης» με την πρόσληψη 20.558 αναπληρωτών εκπαιδευτικών, τα ονόματα των οποίων ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, εκφράζει το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «από το 2016 και έπειτα, η εκκίνηση της σχολικής χρονιάς πραγματοποιείται εύρυθμα, με έγκαιρη παράδοση των σχολικών βιβλίων και τους καθηγητές στη θέση τους. Το γεγονός αυτό αποτελεί θετικό κεκτημένο για το σύνολο του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας, προς όφελος των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των οικογενειών τους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει την ανάγκη μόνιμων διορισμών και καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στον μόνιμο διορισμό 4.500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, «για τους οποίους καταγράφεται αδικαιολόγητη καθυστέρηση παρά τις αρχικές δεσμεύσεις της νέας ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ».

Παράλληλα, τονίζει ότι η κυβέρνηση «οφείλει να υλοποιήσει την εγκριτική απόφαση για το μόνιμο διορισμό 10.500 εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, απόφαση που ελήφθη με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου με αντίστοιχη πρόβλεψη πιστώσεων στο Μεσοπρόθεσμό Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Capital

  Η κυβέρνηση «τρώει από τα έτοιμα» της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.....τίκ-τάκ τίκ-τάκ.....οι φόροι αρχίσανε με την ΝΔ.....το μαξιλάρι ασφαλείας των 37 δισ. ευρώ θα βάλει χέρι η ΝΔ.....και ξανά θα ανταμώσουμε με τον Κούλη το ΔΝΤ.......

 2. avatar ςΕςΕςΕΡ

  Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!!!!!!

  1. avatar ςΕςΕςΕΡ

   Λοβοτομημενος

 3. avatar Για να μαθαίνετε…

  Η ΝΔ υλοποιεί την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ!
  Στη συμφωνία των Πρεσπών με τα Σκόπια...
  Ακόμα και στον ΕΝΦΙΑ. Αντί για οριζόντια μείωση κατά 30%, εφάρμοσε αυτούσιο το πρόγραμμα μείωσης του ΣΥΡΙΖΑ! Με κλιμακωτές μειώσεις ανάλογα με το ύψος της ακίνητης περιουσίας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει