Ιδιαίτερα έντονο είναι το ενδιαφέρον φίλων και μη της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα, σχετικά με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στο νομό ενόψει των εθνικών εκλογών.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Η ύπαρξη έντονων διαβουλεύσεων – και πιέσεων – στο παρασκήνιο επιβεβαιώθηκε από διάφορα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά και το δημοσίευμα του LamiaReport σχετικά με την ονοματολογία.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι η επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, να γίνει την προσεχή Δευτέρα 10 Ιουνίου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η απόφαση δεν έχει παρθεί σχετικά με την τελική 7αδα που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις 7 Ιουλίου.

Το LamiaReport αποκαλύπτει τη σύνθεση του ψηφοδελτίου μερικά 24ωρα πριν την επίσημη ανακοίνωσή του, γνωρίζοντας ωστόσο ότι στην Ελλάδα μέσα σε μία νύχτα έχουν σβηστεί και γραφτεί ονόματα που μάλιστα κάποια εξ αυτών έφτασαν να κυβερνήσουν τη χώρα,

Η 7άδα της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα

Έτσι λοιπόν δίπλα στα σίγουρα ονόματα των Χρήστου Σταϊκούρα και Γιάννη Οικονόμου, προστίθεται αυτό του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Θέμη Χειμάρα, ενώ στο νήμα την ανδρική 4αδα κλείνει ο Γιώργος Κοτρωνιάς που συμμετείχε και στις εκλογές του 2015.

Στις γυναίκες, την πρώην βουλευτή Ελένη Μακρή – Θεοδώρου, πλαισιώνει η γνωστή μας από την Αυτοδιοίκηση Ελένη Τσεκούρα – Αμερικάνου, ενώ όπως σας είχαμε προϊδεάσει υπάρχει και ένα καινούριο πρόσωπο που δεν είναι άλλο από την Έμι (Ευθυμία) Αργυροπούλου. Η δικηγόρος από τα Καμένα Βούρλα, η οποία είναι και μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, πήγε πολύ καλά στις Περιφερειακές εκλογές, συγκεντρώνοντας, αν και συμμετείχε πρώτη φορά, 4.154 ψήφους, φθάνοντας στην 6η θέση που την ανέδειξε 1η αναπληρωματική στη Φθιώτιδα.