Έτοιμη η ΔΗΜΑΡ να συμμετάσχει στον διάλογο για τη συνταγματική αναθεώρηση

«Δεν πρέπει να χαθεί άλλη μία πενταετία και να κυριαρχήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:17
30/10/2018
Έτοιμη η ΔΗΜΑΡ να συμμετάσχει στον διάλογο για τη συνταγματική αναθεώρηση
1
loading

Την ετοιμότητά της να συμμετάσχει στον διάλογο με τα πολιτικά κόμματα, «με θέσεις και προτάσεις», για το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.

«Η συνταγματική αναθεώρηση μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στη θεσμική αναβάθμιση της ελληνικής πολιτείας. Δεν πρέπει να χαθεί άλλη μία πενταετία και να κυριαρχήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες» τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Πρόκειται για ένα ζήτημα στο οποίο η ΔΗΜΑΡ έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή με υπευθυνότητα και έχει καταθέσει τις προτάσεις της τόσο δημόσια όσο και στο πλαίσιο του Κινήματος Αλλαγής. Επομένως, η ΔΗΜΑΡ είναι έτοιμη και θα συμμετέχει στο διάλογο με τα πολιτικά κόμματα, με θέσεις και προτάσεις» σημειώνει η Δημοκρατική Αριστερά.

Σε αυτό το πνεύμα, όπως καταλήγει, κινείται και ο προγραμματισμός σχετικής εκδήλωσης από το Πολιτικό Εργαστήριο της ΔΗΜΑΡ στις 22 Νοεμβρίου για την συνταγματική αναθεώρηση, όπου θα ακουστούν οι προτάσεις τόσο των κομμάτων όσο και των ειδικών, καθώς «το Σύνταγμα απαιτεί συναινέσεις».

Για το θέμα έστειλε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιστολή στους πολιτικούς αρχηγούς.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar nasoulis

    Γιατί την κάλεσε κανείς; Ποια είναι η ΔΗΜΑΡ; Εγώ θυμάμαι αμυδρά ένα τέτοιο κόμμα που πήρε μισό τοις εκατό στις εκλογές και έχασε και καμμιά εικοσαριά στελέχη από τότε. Αυτό είναι που λένε "μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κ...".

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει