Αφού ο Γρηγόρης Ψαριανός επισήμανε την «αδικία» των διοδίων μέσα στη Βουλή, δεν πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα και κατάλαβε τη «γκάφα» του…
«Δεν μπορεί η Εγνατία, αυτός ο υπέροχος δρόμος που έγινε με σαράντα χρόνια καθυστέρηση από την Αλεξανδρούπολη ως την Ηγουμενίτσα να έχει έναν σταθμό διοδίων στην Παναγία Σουμελά -μεγάλη η χάρη της- και στη Φθιώτιδα να έχει πέντε σταθμούς διοδίων μέσα στα όρια του νομού. Δεν γίνεται αυτό. Είναι άδικο», έλεγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μόλις συνειδητοποίησε τι είπε, πρόσθεσε:
«Κακώς σας το θύμισα κιόλας. Θα έπρεπε αυτά να τα αφήνουμε να ξεχνιούνται, να μην γίνουν και οι επόμενοι που είχαν πει ότι θα γίνουν εδώ και χρόνια».
Το θέμα έθεσε και ο Δ. Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ και έδωσε αφορμή στο Δ. Ρέππα να δηλώσει ότι και στην Εγνατία θα μπουν διόδια, σχολιάζοντας:
«Εύχομαι να το επικροτήσουμε, και να μην έχουμε υποψήφιους του κόμματός σας σε διάφορα αυτοδιοικητικά ή άλλα όργανα, τα οποία θα στελεχώσουν και θα συγκροτήσουν αυτό το κίνημα του ”δεν πληρώνω” και εκεί».