Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: Η Μιράντα έχει κρυφακούει ένα κομμάτι της συνομιλίας του Χριστόφορου και της Αμαλίας μετά το ατύχημα και μένει πολύ ανήσυχη. Η Όλγα προβληματισμένη με μία πληροφορία που πήρε από την κουβέντα του Πάρη με τον Αποστόλη ανατρέχει σε φωτογραφίες του παρελθόντος.

Μια παρεξήγηση στην συνεννόηση οδηγεί την Σύρμω να ξεσπάσει πάνω στον Θωμά από ζήλεια. Η Ζαχαρούλα δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει αυτό που θέλει. Η Βικτώρια γλιτώνοντας τελευταία στιγμή την παγίδα που πήγε να της στήσει ο Χρήστος, αποφασίζει να ξεφορτωθεί όλα τα στοιχεία που την ενοχοποιούν.

Η Στέλλα, θέλοντας να συλλυπηθεί τον Χριστόφορο για τον θάνατο του Άγη, του εκφράζει για άλλη μια φορά τον έρωτά της κι εκείνος δυσανασχετεί.

Ο Παράδεισος των κυριών: Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha στις 20:00

Η Γεωργία ανακαλύπτει ότι ο Άγης γεννήθηκε στην Ελλάδα και όχι στην Ελβετία. Η Βικτώρια ξέρει πολύ καλά να κρύβει το πραγματικό της πρόσωπο και να παρουσιάζει τον εαυτό της ως θύμα της ιστορίας. Μαθαίνει από τον Δημοσθένη τα σενάρια της αστυνομίας για τη δολοφονία του Άγη και την εξέλιξη των ερευνών και επιχειρεί να στρέψει την έρευνα εναντίον του Παπακώστα. Η Μάγια πιστεύει πως γνωρίζει πια πολύ καλά τον Αποστόλη και δεν έχει να φοβάται τίποτα. Ο Αποστόλης όμως αργά το βράδυ της λέει ψέματα ότι πηγαίνει να συναντήσει τον γιο του, αλλά τελικά έχει ραντεβού με την Ειρήνη. Πόσο αθώο μπορεί να είναι το ψέμα του και ποιος ο λόγος της μυστικής τους συνάντησης;

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: