«Έρωτας Φυγάς» με νέο επεισόδιο απόψε και η Αλεξάνδρα δείχνει σημάδια πως ίσως αρχίζει να χάνει το μυαλό της… Ο Στέφανος και η Μαργέτα στην Κηφισιά παρακολουθούνται από ασφαλίτες. Η Ελπίδα μεσολαβεί για να τα ξαναβρεί ο Μίλτος με τη Χαρά. Η Ευγενία ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, παρά τις προσπάθειες του Φάνη να την πείσει για το αντίθετο.

Ο Μελέτης αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ντίνα πως ήταν αστυνομικός κι εκείνη του ζητά κάτι.

Η Άρτεμη φροντίζει να γνωριστεί με τον Ιάσονα προχωρώντας τα σχέδιά της… Ο Κοντογιάννης «φυτεύει» στην Αλεξάνδρα την υποψία πως ο Μάρκος δολοφονήθηκε…

Ο μεγαλύτερος έρωτας, ο «Έρωτας Φυγάς», γράφεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια, δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές.

Σενάριο: Δημήτρης Αποστόλου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Πρωταγωνιστούν: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αρετή Πασχάλη, Αντώνης Φραγκάκης, Άννα Αδριανού, Γιάννα Ζιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Γιώργος Σπάνιας, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ελευθερία Πάλλα, Μαρία Καβουκίδου, Γιολάντα Καλογεροπούλου κ.ά.

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

H σειρά βασίζεται στο format «BITTER LANDS (BIR ZAMANLAR CUKUROVA)» ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την TIMS & B Productions, σε παραγωγή των Τimur Savci και Burak Sagyasar, σε σενάριο του YILDIZ TUNC.