Η σειρά «Famagusta» έριξε αυλαία την Κυριακή 10 Μαρτίου και άφησε τους τηλεθεατές με κομμένη την ανάσα και με δάκρυα στα μάτια για τα όσα βίωσαν οι Κύπριοι κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Οι συντελεστές της σειράς του Mega, δεν σταμάτησαν καθόλου γυρίσματα και ήδη έχουν ετοιμάσει επεισόδια για τον δεύτερο κύκλο.

Η «Famagusta» επιστρέφει στην συχνότητα του Mega την Κυριακή 7 Απριλίου στις 22:40 και το πρώτο τρέιλερ του β’ κύκλου είναι άκρως ανατριχιαστικό.

Τα πλάνα «ντύνει» η φωνή της Γιώτας Νέγκα η οποία με την ερμηνεία της καθηλώνει.

Στα επεισόδια του β’ κύκλου, ο τηλεθεατής αναμένεται να παρακολουθήσει τον Γολγοθά των προσφύγων που πέρασαν μήνες σε καταυλισμούς πριν πάρουν και πάλι τη ζωή τους στα χέρια τους.

Σε μουσική Χρίστου Στυλιανού και στίχους της Ελένης Ζιώγα, το νέο τραγούδι λειτουργεί ως ενισχυτής στην πλειάδα συναισθημάτων που πλημμυρίζουν τον τηλεθεατή που παρακολουθεί το τρέιλερ, όπως προβλήθηκε μετά το φινάλε του α’ κύκλου. «Ποιος βάζει λόγια πατρίδες να χαθούν, νησιά να μοιραστούν, σύρματα να μπουν» τραγουδά η Γιώτα Νέγκα σε ένα ακόμη τραγούδι που ακουμπά στην παράδοση και έρχεται να ξυπνήσει μνήμες ξεριζωμού σε Ελλάδα και Κύπρο.