Για μια λάθος πληροφορία που μετέδωσε ζήτησε συγγνώμη σήμερα ο Φοίβος Παπαδάκης μέσα από τον αέρα της εκπομπής στην οποία συμμετέχει, το «Καλοκαίρι Yes». Ο δημοσιογράφος είχε προβεί σε ένα ατόπημα, αναφέροντας πως η μητέρα του άτυχου 11χρονου που έχασε τη ζωή του στους Φούρνους Ικαρίας είναι η Κάτια Νικολαΐδου, κάτι που δεν ισχύει.

Έτσι, ο Φοίβος Παπαδάκης πήρε λίγο από τον τηλεοπτικό χρόνο της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», προκειμένου να διορθώσει το λάθος του. «Στην εκπομπή της Παρασκευής 11/8 μετέφερα μία λάθος πληροφορία, ότι η μητέρα του 11χρονου παιδιού που πνίγηκε στους Φούρνους είναι η Κάτια Νικολαΐδου. Μία πληροφορία που σαφώς δεν ισχύει», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ο ίδιος απολογήθηκε προς την κ. Κάτια Νικολαΐδου αλλά και την οικογένεια του 11χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του στους Φούρνους Ικαρίας, λέγοντας πως «θα ήθελα προσωπικά εγώ και εκ μέρους της εκπομπής να ζητήσω συγγνώμη από την κυρία Νικολαΐδου και από την οικογένεια του άτυχου 11χρονου. Εννοείται ότι στις δύσκολες αυτές στιγμές είμαστε μαζί τους. Τα θερμά μας συλλυπητήρια για άλλη μια φορά».