Σοκαρισμένος είναι ο άνθρωπος που κατέγραψε το μοναδικό πλάνο του καναντέρ μετά τη ρίψη νερού στην πλαγιά, να χτυπά στο δέντρο, να χάνει κομμάτι από το φτερό του, να χάνει τον έλεγχο και τελικά να συντρίβεται στην Κάρυστο.

Πρόκειται για τον καμεραμάν της ΕΡΤ, Γιώργο Αγνίδης, ο οποίος μιλησε στην κάμερα, την οποία συνήθως κρατά. Ο ίδιος ανέφερε: «Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Αυτό που ζήσαμε δεν περιγράφεται. Αυτό το πλάνο θα με στοιχειώνει. Λίγα λεπτά πριν το μεσημεριανό δελτίο έβλεπα τα αεροπλάνα που έκαναν τρομερές προσπάθειες και έλεγα να πάρω την κάμερα να κάνω μερικά εντυπωσιακά πλάνα.

Το βλέπω που χτυπάει πάνω στο δέντρο, να αλλάζει πορεία και να κάνει βουτιά. Βλέπω τον καπνό, τη φωτιά και τον κρότο. Δεν το πίστευα, ακόμα δεν έχω συνέλθει.

Διάλεξα εκείνη τη στιγμή για να γράψω 2-3 εντυπωσιακά πλάνα για να φαίνεται η προσπάθειά τους, η αυτοθυσία τους. Φαίνεται πάρα πολύ καθαρά και μέχρι εκεί ήταν πολύ ωραία πλάνα. Το σοκ είναι πάρα πολύ μεγάλο. Δυστυχώς όλο αυτό το πράγμα μπαίνει και μέσα στην ψυχή και θα με ακολουθεί για πάρα πολύ καιρό».