Τη μυθοπλασία θα ενισχύσει και την ερχόμενη σεζόν ο Ant1 με νέες σειρές να βγαίνουν στον τηλεοπτικό αέρα. Μετά την πολυαναμενόμενη και φιλόδοξη παραγωγή «Η μάγισσα», ακόμα μια νέα σειρά θα κάνει την εμφάνισή της την επόμενη σεζόν στον «αέρα» του σταθμού.

Ο λόγος για την δραματική σειρά «Μετά τη φωτιά» η οποία έρχεται με τριάδα… φωτιά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ντόρα Μακρυγιάννη, Ελπίδα Νικολάου και Άλκηστις Ζιρώ είναι οι τρεις πρωταγωνίστριες οι οποίες θα δουν στην σειρά «Μετά τη φωτιά», τις ζωές τους να ενώνονται και να αλλάζουν για πάντα.

Η νέα δραματική σειρά «Μετά τη φωτιά» βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις 20 Αυγούστου.

Μετά τη φωτιά: Η υπόθεση

Ένα φιλανθρωπικό γκαλά μετατρέπεται σε εφιάλτη! Μια μεγάλη πυρκαγιά ξεσπάει: Ατύχημα ή εμπρησμός; Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όταν οι φλόγες καταλαγιάσουν… Τρεις γυναίκες, χωρίς να γνωρίζουν ότι το βράδυ αυτό οι μοίρες τους θα ενωθούν και οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα, θα αφήσουν τις ζωές και το παρελθόν τους στις στάχτες αυτής της μοιραίας πυρκαγιάς… Όλα θα χαθούν στις φλόγες… Όνειρα, σχέδια, ελπίδες… Πώς θα κατορθώσουν να ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους και να βρουν τη ζωή που τους αξίζει; Κάποιες φορές, ο μόνος τρόπος για να φτιάξεις μια καινούργια ζωή, είναι να κάψεις την προηγούμενη.

Οι πρωταγωνιστές

Στη νέα σειρά του Ant1, πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Δημήτρης Αποστολόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Ελπίδα Νικολάου, Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Nathan Thomas, Αινείας Τσαμάτης κ.ά.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γρηγόρης Καραντινάκης ενώ η διασκευή του σεναρίου φέρει την υπογραφή της Ρένας Ρίγγα.