Ένα τραγούδι – «επίθεση» προς τον άνθρωπο που του «έκλεψε» τη γυναίκα, έβγαλε ο τράπερ, Dr Pips, ο πρώην σύντροφος της Δήμητρας Βαμβακούση.

Η Δήμητρα Βαμβακούση, εδώ και αρκετό διάστημα φημολογείται ότι είναι σε σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και πάρα το γεγονός ότι κανείς από τους δύο δεν επιβεβαιώνει τη σχέση – ούτε, όμως, και τη διαψεύδει, οι κοινές τους εμφανίσεις είναι όλο και πιο συχνές, όπως η τελευταία στα βραβεία Mad VMA 2023.

Ο τράπερ, είχε πάρει μέρος στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία, εκεί όπου είχαν γνωριστεί οι δυο τους, ωστόσο αυτό που παραμένει ερωτηματικό είναι αν το κομμάτι του αναφέρεται στη Δήμητρα και τον Ντάνο.

Στο τραγούδι πάντως, λέει χαρακτηριστικά ο τράπερ: «Ο λόγος που ασχολούμαι δεν είναι που την έπεσες στη γυναίκα μου και μας χώρισες. Αλλά πρώτον, επειδή πλασάρεις τη γνωριμία σας ως κάτι χριστιανικό και αγνό και δεύτερον, επειδή έχεις το θράσος να λες ότι μιλάω εγώ σε δημοσιογράφους και να με διαβάλεις σε ανθρώπους που αγαπάω. Τις βρωμιές που κάνεις εσύ μη τις χρεώνεις σε εμένα, που έχει πήξει ο τόπος fake news για να πάρεις δουλειές. Αντροχωρίστρο, βγες με κανένα κομποσκοίνι σε εκπομπές να πείσεις τους αφελείς πόσο καλός είσαι» αναφέρει ο Dr. Pips στο νέο του τραγούδι το οποίο παρουσίασε και το Breakfast@Star.

«Φωτογραφίζει κάποιον», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου να συμπληρώνει: «Το μυαλό πηγαίνει στο ότι αυτός είναι ο πρώην της Δήμητρας Βαμβακούση και ο νυν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Κάποια υπονοούμενα αφήνονται», σχολίασαν οι παρουσιαστές του Star.