Τα «Mad Video Music Awards 2023» επέστρεψαν τη Δευτέρα (19/6) στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do με παρουσιαστή για ακόμη μια φορά τον Θέμη Γεωργαντά.

Ο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός συμπλήρωσε φέτος 20 χρόνια έντονων συγκινήσεων, εντυπωσιακών απονομών και ανατρεπτικών καλλιτεχνικών συνεργασιών.

Λίγο μετά τις 19:00, ξεκίνησαν και οι πρώτες εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του MAD VMA 2023! Με καλοκαιρινή διάθεση, οι Ελληνίδες celebrities έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις σέξι και εκκεντρικές εμφανίσεις τους. Το κόκκινο χαλί (μπλε για την ακρίβεια) των Mad Awards είχε για ακόμη μια φορά λάμψη, χρώμα και style!

Modern Cinderella-Βαγγέλης Νάκης

Trannos

Αναστασία

Καλομοίρα

Ιάσονας Μανδηλάς

Antigoni Buxton

Τάνια Μπρεάζου

Ματίνα Ζάρα

Holly Grace

Joanne

Δήμητρα Βαμβακούση-Γιώργος Αγγελόπουλος

Evangelia

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Βάσω Λασκαράκη

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Καλομοίρα τραγούδησε το «Cha Cha Cha» και τα παιδιά της την απόλαυσαν πρώτη φορά live

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή και ξεσήκωσαν το πλήθος ήταν και η Καλομοίρα, σε μια ανατρεπτική μουσική συνύπαρξη με την Stefania. Οι δυο γυναίκες μαζί με το συγκρότημα 3sum τραγούδησαν το «Cha Cha Cha» που έκανε πάταγο στην φετινή Eurovision και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Μάλιστα, στο πλευρό της βρίσκονταν και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης και τα τρία παιδιά τους. Ο Νίκος, ο Δημήτρης και η Αναστασία ήρθαν από την Αμερική για να απολαύσουν για πρώτη φορά live την μητέρα τους να τραγουδάει στη σκηνή! Μάλιστα, η οικογένεια ήταν ντυμένη στα λευκά και ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι και χαμογελαστοί.

Αμέσως μετά την εκρηκτική της εμφάνιση, η Καλομοίρα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα τρία παιδιά της να την χειροκροτούν!

Από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η Ελένη Φουρέιρα παρέλαβε δακρυσμένη το βραβείο Pop Artist της χρονιάς και το αφιέρωσε σε όλες τις γυναίκες «Έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη από τότε που έγινα μαμά», ενώ το βραβείο στην κατηγορία Viral για το τραγούδι της El Telephone το αφιέρωσε στον γιο της και αποκάλυψε τον λόγο που του ανήκει δικαιωματικά..