Ο Γιώργος Παπαδάκης όχι μόνο συνεχίζει την συνεργασία με τον Ant1 αλλά την διευρύνει κιόλας. Ο παρουσιαστής της μακροβιότερης πρωινής εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης, του «Καλημέρα Ελλάδα» μπορεί να έχει δηλώσει αρκετές φορές πως σκέφτεται να αποσυρθεί, κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να γίνεται προς το παρόν.

Ο Ant1 ανακοίνωσε την ανανέωση αλλά και τη διεύρυνση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο νέος ρόλος του δημοσιογράφου στον Ant1 είναι πίσω από τις κάμερες και συγκεκριμένα πλέον αναλαμβάνει και τη θέση του Συμβούλου Ενημερωτικών Εκπομπών του σταθμού.

Η ανακοίνωση του Ant1 για τον Γιώργο Παπαδάκη αναφέρει: Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση και τη διεύρυνση της επιτυχημένης και πολυετούς συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα», της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και, ταυτόχρονα, αναλαμβάνει Σύμβουλος Ενημερωτικών Εκπομπών του σταθμού.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με την πολυετή εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του κύρος θα συνεχίσει να συμβάλλει, στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των τηλεθεατών.