Ένας ακόμη αγώνας ασυλίας έλαβε τέλος στο Survivor All Star με τους Μαχητές να είναι οι τυχεροί της εβδομάδας και να κερδίζουν για άλλη μια φορά τους Διάσημους στο επεισόδιο της Τρίτης (16/5).

Οι παίκτες έχοντας γεμίσει με λάσπη από την κορυφή ως τα νύχια, πήγαν σε ξενοδοχείο και έκαναν ένα ζεστό και απολαυστικό μπάνιο.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να χάσουν την ευκαιρία να απολαύσουν και το μασάζ που τους προσφερόταν!

Στη συνέχεια, φορώντας το μπουρνούζι τους έκατσαν σε ένα μεγάλο τραπέζι και απόλαυσαν το γεύμα τους.

Μπορεί τους τελευταίους σχεδόν 5 μήνες να βρίσκονται σε συνθήκες εκτός πραγματικότητας, ωστόσο, όσο πλησιάζει ο καιρός του τελικού τα πράγματα αλλάζουν.

Τα έπαθλα γίνονται ολοένα και πιο ελκυστικά και τους αφήνουν να γευτούν έστω και κάτι από την έξω ζωή. Ακολουθούσαν «τούφες» όπως είπαν.

Η μπλε και η κόκκινη ομάδα βρέθηκαν έπειτα στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό. Εκεί έμελλε να μάθουν όλοι πως θα συμπληρωθούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Πρώτος στον… τάκο από τους Κόκκινους βγήκε ο Γιώργος Κόρομι, το βράδυ της Δευτέρας (16/5), ενώ μέσα από το δεύτερο συμβούλιο του νησιού θα έβγαιναν ακόμα δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα. Έτσι, όλα τα μέλη οδηγήθηκαν εκ νέου στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας του Survivor All Star.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε. Η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να αρχίσει στη συνέχεια να μετράει μία μία τις ψήφους. Και από αυτή την ψηφοφορία βγήκαν στον τάκο του Survivor All Star… ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά.

«Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα, ξέραμε και εγώ και ο Τάκης ότι θα ήμασταν υποψήφιοι. Έχουμε ένα ζευγάρι και τον Τάκη με τον Βασάλο, λογικό να είμαι υποψήφια» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Κύπρια παίκτρια των Κόκκινων.

Ο μισθοφόρος τώρα από την αρχή του επεισοδίου ήταν πρωταγωνιστής – στη συζήτηση που είχε με τον Σάκη Κατσούλη αναρωτήθηκε πότε δημιούργησε ένταση, στη συνέχεια ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Ασημακόπουλο λέγοντας πως έστησε αυτί «Προσπαθείς να με διαβάλλεις», είχε θερμό επεισόδιο με τον Νίκο Μπάρτζη «“Τι θες ρε καραγκιόζη;” μου είπε και ήρθε με φόρα», είχε αντιαθλητική συμπεριφορά πανηγυρίζοντας στο πρόσωπο αντιπάλου και φόρεσε τον κρίκο φωτοστέφανο σε νίκη για να εκνευρίσει την άλλη ομάδα.

«Θέλω να φτάσω στον τελικό, όποιος λέει ότι δεν θέλει είναι ψεύτης. Ζήτησα να παίξω, ήμουν πιο εύστοχος από τον Σάκη, δεν είχα την αποδοχή της ομάδας μου» δήλωσε από τη μεριά του ο Καραγκούνιας αναφερόμενος στο flag race με τον Κατσούλη να ενοχλείται από την τοποθέτησή του, στην οποία προέβη και με το πέρας του αγωνίσματος «Όποιος θέλει μπορεί να παίζει στα Flag Race, καιρό παίρνω το βάρος πάνω μου».

Όσο για το το γιατί δεν ψηφίστηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο γυμναστής «Έχεις δει παρουσιαστή να είναι υποψήφιος;» … θεωρώντας ότι επιτελεί ρόλο παρουσιαστή στο παιχνίδι γι’ αυτό και δεν ψηφίζεται προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο είχαμε τους Μπλε να περιγράφουν πώς ήταν το έπαθλό τους.

«Είχαν πέσει σαν τους βόες, δεν ήθελα να τους σηκώσω» είπε ο Βασάλος με τη Σταυρούλα να εκθέτει τον Μαρτίκα «Ήρθαν πιο κοντά με τις μασέρ» και να προβαίνει σε μια πικάντικη δήλωση «Ό,τι πιο κοντινό σε ερωτικό άγγιγμα το μασάζ» – «Αν έρχονταν ένας τύπος σαν τον Βασάλο…»