Οριστικά εκτός Survivor All Star βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας (27/03) ο Γιωρίκας Πηλίδης και ο Ηλίας Γκότσης. Οι δυο παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες του reality και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες την απόφαση της παραγωγής. Συγκεκριμένα, ο Γιωρίκας Πηλίδης παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας και ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση έτρωγε.

«Οι δύο παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες. Κάθε περίπτωση είναι σημαντική. Ο Γιωρίκας Πιλίδης παρέβη τον κανόνα της επικοινωνίας, είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό και τον αριθμό που καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ΄εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις.Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας καταλήξαμε στη συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση της παραγωγής είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star» ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός τους Κόκκινους και τους Μπλε.

«Πήρες αυτό που σου άξιζε»

Το βράδυ της Τρίτης (28/03) στο νέο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα κάνει τις δηλώσεις του στην κάμερα του reality και θα τονίσει πως ο Ηλίας Γκότσης πήρε τελικά αυτό που του άξιζε. «Γκότση μου, πήρες τελικά αυτό που σου άξιζε. Ήσουν πάντα ορεξάτος και έλεγες “ομαδάρα μου” αλλά το δικό σου το στομαχάκι ήταν πάντα γεμάτο. Γκότση μου, ηγέτη μου, νικητή του Survivor 2018, θέλω να σου δώσω κάτι… Φιλάκια!» θα πει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Οι ισορροπίες αλλάζουν για άλλη μια φορά

Η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star, προκάλεσε αναταράξεις στις δυο ομάδες. Λίγες μέρες μετά τη μίξη και την δημιουργία των Kόκκινων και των Mπλε οι ισορροπίες αλλάζουν για άλλη μια φορά στις παραλίες αλλά και στους στίβους μάχης.

Η ομάδα που θα κερδίσει την τρίτη ασυλία

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, τις προηγούμενες ημέρες απέδειξαν πως την υπεροχή τους στους στίβους μάχης. Τι θα συμβεί όμως απόψε; Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία και ποια ομάδα θα πάει ηττημένη στο συμβούλιο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που θα πάει ηττημένοι και με… κομμένα τα φτερά στο συμβούλιο του νησιού θα είναι γι’ άλλη μια φορά η Μπλε.

Η παίκτρια που βγαίνει στον τάκο

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωποι με την… κάλπη και να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιος θα είναι αυτός; Σύμφωνα με τα spoilers οι παίκτες θα ρίξουν στον τάκο την Ελένη Χαμπέρη. Οι προηγούμενοι υποψήφοι προς αποχώρηση είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers θα γίνει φυσικά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.