Η κόντρα των δύο ηθοποιών, του Χρήστου Πολίτη και της Κάτιας Δανδουλάκη συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, καθώς ο κ. Πολίτης θέλησε να απαντήσει στα σχόλια της Κάτιας Δανδουλάκης πως ο ίδιος τη «μισεί».

Ο κ. Πολίτης ανέφερε πως ο ίδιος δε μισεί κανέναν και πως δεν έχει νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα για κανέναν στη ζωή του. Σύμφωνα με τον Χρήστο Πολίτη, προτιμά να ξεκόψει από κάποιους, παρά να τους μισήσει.

Όπως δήλωσε στην τηλεφωνική του συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, ο κ. Πολίτης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου. Το μίσος είναι και λίγο κακόγουστο πράγμα, αλλά δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο, είπα, απλώς, ότι δε θέλω να αναφέρεται σε εμένα καθόλου, είπα να σταματήσει αυτό το σίριαλ. Μάλιστα, μου είχαν πει ότι ο κύριος Λιάγκας έκανε μία πολύ σωστή τοποθέτηση, ότι ‘’δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο για μένα η κ. Δανδουλάκη τότε’’. Δηλαδή ότι είχα το ακαταλόγιστο γιατί είμαι ψυχοπαθής, κάτι τέτοιο νομίζω»

«Εγώ δε βρίζω κανένα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Απλώς εγώ δε μισώ κανέναν. Σε όλη μου τη ζωή, δηλαδή, δεν έχω μισήσει. Έχω ξεκόψει από ανθρώπους, έχω αδιαφορήσει για ανθρώπους που δεν ήταν εντάξει για εμένα. Αλλά μίσος, ποτέ δεν έχω νιώσει μίσος για κανέναν άνθρωπο. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει» κατέληξε ο ηθοποιός.

Κάτια Δανδουλάκη: Ο Χρήστος πολίτης με μισεί

Η Κάτια Δανδουλάκη είχε βρεθεί το βράδυ της Δευτέρας 20/03 στην εκπομπή «Έλεος!» με τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια, όπου μίλησε για τη ζωή της. Εκεί, αναφέρθηκε στην περίοδο της ζωής της, όταν συμπρωταγωνιστούσε μαζί με τον Χρήστο Πολίτη στη δημοφιλής σειρά «Λάμψη».

Όπως ανέφερε η ίδια, «πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον Χρήστο, ήμασταν φίλοι. Δε θέλω να επαναλάβω τι έχω πει γιατί δε θέλει να μιλάω για εκείνον. Δε θέλει γιατί με μισεί. Εγώ ξέρω ότι τον αγαπώ. Γι’ αυτό σέβομαι την απόφασή του». Αυτό ήταν το σχόλιο που έφερε την αντίδραση του ηθοποιού.