Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega «Μαύρο Ρόδο» είδαμε πως: Ο Μανόλης και η Ευτυχία απειλούν την Κασσιανή πως, αν δεν σταματήσει τους εκβιασμούς, θα βγάλουν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για το αμαρτωλό της παρελθόν. Η Φιλαρέτη αρχίζει να ανακαλύπτει στοιχεία που έχουν σχέση με τον εξαφανισμένο της γιο.

Ο Θέμης έχει πολλά ερωτηματικά για τη Θάλεια. Η είδηση για το θαύμα στη μονή κυκλοφορεί και κάνει έξαλλο τον Σταυρίνο. Ο Πέτρος παθαίνει σοκ με όσα ακούει από το στόμα του Λευτέρη.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Mega στις 22:50;

Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα για να συναντήσει τον Πέτρο. Η Κασσιανή προσπαθεί να μάθει πού βρήκαν οι Δημακούληδες τα στοιχεία εναντίον της. Η Φιλαρέτη συναντάει τη Στέλλα Χρονά με την ελπίδα να μάθει επιτέλους πού βρίσκεται το παιδί της. Ο Πέτρος ακούει κατά λάθος τον Λευτέρη να ρωτάει την Ελισάβετ αν ευθύνεται η ίδια για τον θάνατο του Διακοσάββα. Ο Θέμης πιέζει τον Λουκά σε σχέση με τη Θάλεια και απαιτεί να μάθει την πραγματική της ταυτότητα. Ο Βίκος συγκρούεται με την Αλεξία για τις πληροφορίες του Ζαμάνου. Ο Σταυρίνος και η Τασούλα έρχονται κοντά και η Γιάννα τους βλέπει. Θα καταφέρουν να συγκρατήσουν το πάθος τους ο Βίκος και η Αλεξία;