Το νέο επεισόδιο του MasterChef (Δευτέρα, 6/3) ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε το προηγούμενο: Τη Μαρία Μπέη στο στόχαστρο των συμπαικτών και συμπαικτριών της. Για… ορεκτικό, λοιπόν, είχαμε το τρελό beef Πωλίνας και Στέλλας απέναντί της με τις «κακίες» να πέφτουν βροχή: «Εκεί που καθόμασταν όλοι χαλαροί στο σπίτι, πέρασε αυτή σαν μαντάμ, με ένα συνολάκι και το μαλλί μπούκλα» ήταν μια από τις ατάκες της Στέλλας.

Η στιγμή για την αγαπημένη δοκιμασία τόσο των διαγωνιζόμενων αλλά και του chef Σωτήρη Κοντιζά έφτασε. Για άλλη μια χρονιά, στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/3) η πολυαναμενόμενη Δημοπρασία στο MasterChef επέστρεψε και αυτή τη φορά ήταν για ακόμη πιο τολμηρούς πλειοδότες!

Από την αρχή, μάλιστα, ο κριτής δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και είχε κέφια.

Μέσα στο όλο εύθυμο κλίμα μάλιστα έστειλε και αφιέρωση στον… Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, το ποίημα με τα ραπανάκια και τα καρούλια που τον έχει κάνει – μεταξύ άλλων – viral στο διαδίκτυο.

Όσο για τους παίκτες; Όσοι ήταν «διαβασμένοι» γέλασαν κι όσοι δεν ήξεραν καν τι ακούνε κοιτούσαν αποσβολωμένοι.

Υπενθυμίζουμε ότι με ένα ποίημα για καρούλια και ραπανάκια, αλλά και τα βάσανα που έχει η αγάπη ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου 2021 την ομιλία του στη Βουλή και απέρριψε την πρόταση για τη σύσταση ειδικής επιτροπής προανακριτικής εξέτασης για τον Νίκο Παππά, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Παρακολουθώντας από το πρωί τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή μου ήρθε στο νου ένα ποίημα σουρεαλιστικό, που λέγαμε στα παιδικά μας χρόνια πολύ παλιά», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας ανεβαίνοντας στο βήμα του Κοινοβουλίου.

Και συνέχισε απαγγέλοντας το ποίημα που του ήρθε στο μυαλό, οι στίχοι του οποίου είναι οι εξής:

«Αραμπάδες και καρούλια, ραπανάκια και μαρούλια

μια παντόφλα στο κρεβάτι, βάσανα που ‘χει η αγάπη

ωραία που ‘ναι η Λιβαδειά, χωρίς καμιά αιτία».

«Τόση ψυχεδέλεια!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ολοκληρώνοντας την απαγγελία.

Πήρε φόρα η Πωλίνα και τις κράζει όλες: «Είναι καλή, αλλά χαζή»

«Χολή» για τις συμπαίκτριές της έχει βγάλει η Πωλίνα τις τελευταίες μέρες. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/3) με την ομαδική, αφού πέρασε γενεές δεκατέσσερις τη Μαρία Μπέη θέλησε να αποκαλύψει στην κάμερα του MasterChef τις τρεις παίκτριες που δε συμπαθεί μέσα στον διαγωνισμό.

«Τρίτη είναι η Λαζαρίδου. Δεν είναι κακή αλλά… κάτι βλέπω… Δουλεύει καλά, δεν μπορώ να πω ότι είναι χαζή, αλλά δε τη συμπαθώ» είπε αρχικά η Πωλίνα.

«Μετά είναι η Μαρία που είναι μόνο καλή, αλλά είναι χαζή! Από κάτω, κάτω, κάτω, κάτω είναι η Μπέη! Είναι η χειρότερη!» είπε η μαγείρισσα on air.