Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega, «Μαύρο Ρόδο» είδαμε πως: Το πέρασμα του Λουκά από τη Γερακιανή δεν περνά απαρατήρητο και οι δικαιολογίες που σκαρφίζεται η Πολυξένη, θα τον φέρουν κοντά με την Όλγα. Με την Αυξεντία στο νοσοκομείο, η Κασσιανή βρίσκει ευκαιρία να προχωρήσει τα σχέδια της και να υποσκάψει τη θέση της Ηγουμένης.

Ο Σαράντος, ψάχνοντας απαντήσεις και προσπαθώντας να διαχειριστεί την αλήθεια, που μοιάζει όλο και πιο φρικτή, ζητάει τη βοήθεια της Ευτυχίας. Ο Πέτρος έχει μία εξομολογητική συζήτηση με την Αυξεντία, βρίσκοντας ανέλπιστη κατανόηση για όσα νιώθει.

Αντίστοιχα, η Ελισάβετ απευθύνεται στον Λευτέρη, προσπαθώντας να βάλει σε μία τάξη τα αισθήματά τηςΠατέρας και κόρη θα έχουν μια ειλικρινή συζήτηση μετά από καιρό.  Η Αλεξία καταφτάνει στη Γερακιανή, εκπλήσσοντας τον αδελφό της, μέχρι τα πράγματα στην Πάτρα να ησυχάσουν. Κι ενώ ο Θέμης κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του, χωρίς να ξέρει ότι ο κίνδυνος βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο πιστεύει, η Αγγελική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόνο που την ενδιαφέρει πραγματικά: τα παιδιά της.  

Απόψε στο Mega, στις 22:40 θα δούμε την συγκλονιστική συνέχεια της σειράς «Μαύρο Ρόδο»

Η Αγγελική μετά από μια συζήτηση με την Ηγουμένη αναγνωρίζει τις ευθύνες που της αναλογούν στη σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μια νέα αρχή. Η Γιάννα και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε σχέση με το ατύχημα του Σταυρίνου. Η Κασσιανή πείθει τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και, έτσι, να ξεκινήσουν οι έρευνες στο μοναστήρι. Ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν περίμενε.