Το Survivor All Star μπορεί να βρίσκεται στα σκαριά με τον ΣΚΑΪ να ετοιμάζεται ετοιμάζεται να κάνει την διαφορά την επόμενη σεζόν, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες γκρίνιες και αφορούν το οικονομικό σκέλος.

Το περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» αναφέρει ότι υπάρχει διάσταση απόψεων στα χρήματα που ζητούν παίκτες από προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης,. Συγκεκριμένα, η παραγωγή του ριάλιτι φέρεται να αποφάσισε να διπλασιάσει το ποσό του τελικού επάθλου και από 100.000 να το ανεβάσει σε 200.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά, για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη πρόταση, θα πρέπει να μπει «ψαλίδι» στους μισθούς που θα παίρνουν οι παίκτες κάθε εβδομάδα.

Έτσι, αυτή η πρόταση έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις ανάμεσα στα υποψήφια ονόματα σύμφωνα με το «7 ΜΕΡΕΣ TV», με την παραγωγή του ριάλιτι να προσπαθεί να βρει την «χρυσή τομή».

Σημειώνεται, ότι για τον νέο κύκλο του Survivor έχουν ακουστεί τα εξής ονόματα, που φέρεται να έχουν πραγματοποιήσει και σχετικές συζητήσεις: Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κατερίνα Δαλάκα, Ηλίας Γκότσης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.