Αντίστροφα για το μεγάλο φινάλε μετράει μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που έγραψε τη δική της ιστορία στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι «Άγριες Μέλισσες» έπειτα από τρία χρόνια… πτήσεων ήρθε η στιγμή να προσγειωθούν και οι ιστορίες θα ολοκληρωθούν η μια μετά την άλλη ώστε να λυθούν όλες οι απορίες των τηλεθεατών και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η Μυρσίνη Σεβαστού βρέθηκε στο σημείο από όπου ξεκίνησαν όλα, στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη.
Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου θέλησε να αποχαιρετήσει το Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες και βρέθηκε στο σπίτι των Σταμίραινων λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Εδώ άρχισαν όλα, κι εδώ τελειώνουν» και πρόσθεσε: «Τελευταίες μέρες γυρισμάτων. Μια δουλειά που είναι απάντηση σε προσευχές».

Οι ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών πραγματοποιούν τα τελευταία τους γυρίσματα και ο ένας μετά τον άλλον αποχαιρετούν τα σκηνικά και τους συνεργάτες τους. Το ίδιο έκανε και η Κατερίνα Διδασκάλου μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τελευταίες μέρες γυρισμάτων. Μια δουλειά που είναι απάντηση σε προσευχές. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συντελεστές, τους συναδέλφους ηθοποιούς, τη σκηνοθετική ομάδα, τους ενδυματολόγους, την υπέροχη συγγραφική ομάδα, την εταιρεία παραγωγής του κ. Καραγιάννη και τον @ant1. Καλή αντάμωση και σε άλλες υπέροχες εμπνευστικές δουλειές!» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο της.