Ο Φάνης Χριστοδούλου, είναι ο εκλεκτός φιλοξενούμενος του νέου επεισοδίου της σειράς «Novasports Exclusive»! Ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ, δίνει από την αγαπημένη του Πάρο, τη συνέντευξη της ζωής του στους δημοσιογράφους του Novasports, Δημήτρη Καρύδα και Γιώργο Βαλαβάνη και οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν την Πέμπτη 16 Ιουνίου (21:00) και την Παρασκευή 17 Ιουνίου (21:00) σε δύο επεισόδια, συνολικής διάρκειας 80 λεπτών στο Novasports Prime.

Και τα δύο επεισόδια θα προβληθούν σε επανάληψη το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 19:00 από το Novasports Start και θα είναι διαθέσιμα και On Demand στην πλατφόρμα της EON.

Ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ, μιλάει για την ομάδα της καρδιάς του, τον Πανιώνιο στον οποίο επιστρέφει σε ρόλο μάνατζερ, το έπος της Εθνικής του 1987, τον Παναθηναϊκό αλλά και τα δύσκολα τελευταία χρόνια που πέρασε.

«Novasports exclusive»: Ο Φάνης Χριστοδούλου στη συνέντευξη της ζωής του

Από τα ανοικτά γήπεδα της Δάφνης στην παγκόσμια καταξίωση, η άνοδος και η πτώση του «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ σε μια μυθιστορηματική αφήγηση από τον ίδιο και από τους ανθρώπους που τον έζησαν.