Σήμερα το Survivor ανεβάζει την ένταση στα ύψη, καθώς μετά το πάρτι της ένωσης, έρχεται μια νέα διαδικασία αποχώρησης, με δυνατά ονόματα να βγαίνουν στο τάκο και να τίθενται στη ψηφοφορία του κοινού, από την οποία δεν θα σωθεί ένας παίκτης.

Πιο αναλυτικά, σήμερα οι δύο ομάδες Θa διεκδικήσουν μια νέα ασυλία, με spoiler που διακινούνται σε ψυχαγωγικές εκπομπές, να αναφέρουν ότι μπορεί να κερδίσουν οι Κόκκινοι, ώστε να στείλουν στους Μπλε στο τάκο.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τον Γιώργο Κατσαούνη και την Σοφιάννα, υποψήφιοι προς αποχώρηση φέρεται ότι θα βγουν ο Άρης Σοϊλέδης και η Τζο Μαριδάκη, με το κοινό να μπαίνει σε δίλημμα, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα spoiler.

Παρόλα αυτά, σχόλια στο Twitter δείχνουν πως η Τζο Μαριδάκη έχει αναπτύξει ένα ισχυρό ρεύμα υπέρ της, ενώ στο στόχαστρο των χρηστών φέρεται ότι μπαίνουν οι Γιώργος Κατσαούνης και Άρης Σοϊλέδης, ιδιαίτερα ο δεύτερος, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης…

Όπως μαρτυρά το τρέιλερ του Survivor, το καλό κλίμα του πάρτι αποτελεί παρελθόν και οι καυγάδες επανήλθαν. Στα πλάνα του τρέιλερ φαίνεται ο Γιώργος Κατσαούνης να τα βάζει με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία τον ψήφισε προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού. «Μην το παίζεις και φίλη με τον Γιώργο ότι είστε αδέρφια, ότι είστε μαζί και τον καρφώνεις πισώπλατα» ακούγεται να λέει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην προσωπική της συνέντευξη.

«Η Ασημίνα δεν έχει φιλικό επίπεδο, αλλιώς δε θα μου την κάρφωνε στη συνωμοσία με τους υπόλοιπους» επισημαίνει ο Γιώργος Κατσαούνης.

Οι παίκτες θα μεταφερθούν στον στίβο μάχης και δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί. Στα πλάνα φαίνεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου να τραυματίζεται σοβαρά ενώ λίγη ώρα αργότερα, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ο Άρης Σοϊλέδης έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Τάκη Καραγκούνια και ζητά να αποχωρήσει από το Survivor.

«Εγώ θέλω να φύγω από το παιχνίδι τώρα» λέει χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.