Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (8/3) την Αγγελική Ηλιάδη. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μίλησε για την πρόσφατη εμπειρία της στη «Φάρμα» καθώς και για τις δύσκολες ώρες που πέρασε στο παιχνίδι, ενώ ο πατέρας της βρισκόταν στο νοσοκομείο.

«Πολλά ακούστηκαν κι ειπώθηκαν για αυτό το γεγονός. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέει ο κόσμος, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει τη στιγμή που δεν ξέρει τι περνάς. Αυτό που είδε ο κόσμος, ήταν κάτι άλλο από αυτό που έγινε στη “Φάρμα”. Ήταν επιθυμία του μπαμπά να μην ενημερωθώ για την κατάστασή του. Η κατάστασή του χειροτέρεψε όταν ήμουν μέσα, γιατί ήξερε πόσο ήθελα να είμαι στη Φάρμα. Ζήτησε από τη μαμά να μη με ενημερώσει, το έκανε όταν ο μπαμπάς διασωληνώθηκε. Δεν πρόλαβα να τον δω. Από τη στιγμή που ο μπαμπάς μου διασωληνώθηκε, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Δυστυχώς περιμέναμε το μοιραίο. Δεν ήμουν σε κατάσταση να γυρίσω στο σπίτι γιατί έπρεπε να ενημερώσω εγώ τα παιδιά. Οπότε ξέσπασα μέσα εκεί και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, γιατί ήταν όλοι δίπλα μου. Μάζεψα τις δυνάμεις και το μυαλό μου για να είμαι σε θέση να μιλήσω στα παιδιά. Έπρεπε να είμαι εγώ η δυνατή να τους κρατήσω όλους και το κατάφερα. ».

«Με στήριξε στην απόφασή μου να γίνω τραγουδίστρια. Το ήθελε κι εκείνος», επεσήμανε για τον μπαμπά της.

Για το ατύχημα που την ανάγκασε να αποχωρήσει από το ριάλιτι ανέφερε:

«Είμαι σε φάση φυσικοθεραπειών και προσπαθώ να κάνω την ενδυνάμωση. Έπαθα ρήξη χιαστού, ο πόνος ήταν αφόρητος. Δεν περίμενα ότι μπορεί να έχω πάθει τόσο μεγάλη ζημιά», είπε για τον τραυματισμό της στη «Φάρμα».

«Μου στοίχισε που έφυγα, ήταν μοναδική εμπειρία, λάτρεψα αυτόν τον τρόπο ζωής. Θα το έκανα ξανά. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά είναι πιο εύκιολο να τα αποχωριστείς για λίγο καιρό. Η μητέρα μου ήταν μαζί τους, οπότε ήμουν απόλυτα ήρεμη», πρόσθεσε και τόνισε ότι θα πήγαινε στο Survivor.

«Παθιάζομαι με το κομμάτι των αγωνισμάτων, μου αρέσει και θα το τολμούσα», τόνισε.

Για τα σχόλια μετά το reality: «Τα σχόλια στο Instagram μετά τη Φάρμα ήταν από τα 10, τα 9 θετικά και το ένα αρνητικό. Στο προφίλ του παιχνιδιού είχε μόνο αρνητικά σχόλια για όλους».

Πώς κατάφερε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης να «μπει» στην καρδιά της και ποια είναι τα μελλοντικά τους σχέδια.

«Ο Γρηγόρης έχει περάσει πολλά, είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα. Είχα την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα προσωπικά μας και με κέρδισε η ευαισθησία του», τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη και πρόσθεσε: «Κατέβηκε στην Αθήνα και θα προπονεί εδώ. Έχει μείνει στο παρελθόν για τρία χρόνια οπότε δεν του είναι δύσκολο».

Τι την κάνει να είναι δυνατή; Πώς κατάφερε να ξεπεράσει τη διαταραχή πανικού;

«Νιώθω πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Δεν θα ήμουν δίκαιη αν έλεγα ότι τα κατάφερα μόνη μου. Είχα κατά καιρούς πολύ σημαντικούς ανθρώπους δίπλα μου. Σε ψυχολόγο δεν έχω πάει, αλλά έχω πάει σε ψυχίατρο. Ο λόγος που πήγα ήταν οι κρίσεις πανικού, βασικά διαταραχή πανικού και επειδή εργαζόμουν, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι για να πάω στη δουλειά. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω και πήρα αγωγή για τρεις μήνες. Δεν με βοήθησαν τόσο τα φάρμακα, όσο ότι τα βρήκα με τον εαυτό μου. Ήξερα από πού πήγαζε όλο αυτό».

«Αν έπρεπε να δουλεύω κάθε βράδυ θα το έκανα γιατί έχω δύο παιδιά», είπε για τη νυχτερινή δουλειά και συνέχισε: «Δεν μπορεί μια μάνα να πάρει τον ρόλο του πατέρα, γιατί είναι πολύ συγκεκριμένος και απαραίτητος για τα αγόρια».