Για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor αγωνίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο οι παίκτες του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Εκτός από το φαγητό, και το συγκεκριμένο έπαθλο είναι σημαντικό για τους παίκτες καθώς τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν να ανταπεξέρχονται στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Στην έναρξη του επεισοδίου του Survivor, το βράδυ της Τετάρτης (23/02), η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας, προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση που αφορά στον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια τόνισε πως από επιλογή της, δεν έχει δώσει στην παραγωγή του Survivor το τηλέφωνο του πατέρα της και ο λόγος αυτός είναι ένα φάουλ που έχει κάνει στη ζωή του.

Survivor 5: Η συγκινητική εξομολόγηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τον εθισμό του πατέρα της – «Ακόμα και σήμερα υποτροπιάζει»

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά πράγματα. Είπα βασικά ότι δεν έχω δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου και ότι δεν του έχω μιλήσει πριν το Survivor. Από επιλογή. Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολύ δύσκολα. Το μόνο φάουλ που έχει κάνει είναι πως είχε έναν εθισμό. Ακόμα και σήμερα, υποτροπιάζει, επανέρχεται, υποτροπιάζει, επανέρχεται. Ντρεπόμουν για χρόνια και το έκρυβα. Κακώς όμως γιατί πολλοί άνθρωποι το έχουν βιώσει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι μια αρρώστια που μπορεί να ξεπεραστεί. Συνειδητοποιώ ότι όλα αυτά τα χρόνια είχα μια άρνηση προς το πρόσωπο του γιατί μου θύμιζε όλα τα άσχημα που έχω περάσει. Μεγαλώνοντας έγινα εγωίστρια και πολύ ανεξάρτητη. Πρέπει να μάθω να συγχωρώ προπάντων για το δικό μου καλό και ψυχική υγεία και στην συνέχεια για να βοηθήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους» είπε μεταξύ άλλων η συγκινημένη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην κάμερα του Survivor.

Η παίκτρια, καθισμένη στην καλύβα και μιλώντας με τους συμπαίκτες της έστειλε μήνυμα στον πατέρα της λέγοντας πως: «Θέλω να ξέρει ότι τον αγαπάω και θα τα πούμε όταν βγούμε έξω».