O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/12) στο «The 2Night Show» τον αγαπημένο του φίλο Γιώργο Λιανό, λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο! Ο ταλαντούχος παρουσιαστής μίλησε για το «The Voice» που μόλις ολοκληρώθηκε, αλλά και για το «Survivor» που ξεκινάει.

Με αφοπλιστικό χιούμορ, ο Γιώργος Λιανός αυτοσαρκάστηκε, έπαιξε και μίλησε για όλους και για όλα! Τέλος, ως πατέρας τεσσάρων παιδιών πέρασε από τον μικρό Σπύρο Ντούγια και άφησε ελεύθερο το παιδί που κρύβει μέσα του!

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε πρώτα απ’ όλα στο The Voice που μόλις ολοκληρώθηκε αναδεικνύοντας νικήτρια τη 16χρονη Άννα Αργυρού. Ο ίδιος αναφέρθηκε σε μία γκάφα που έκανε στον αέρα, λίγα επεισόδια πριν τον τελικό καθώς μπέρδεψε στα cross battles τη νικήτρια μιας μονομαχίας. Ο ίδιος σχολίασε:

«Μπέρδεψα τα ονόματα των δύο παικτριών στο The Voice, τρολάρω τον εαυτό μου γιατί έκανα μεγάλη πατάτα».

Ο παρουσιαστής και τραγουδιστής επίσης αναφέρθηκε και στο πώς ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Περίμενα τη μεγάλη ευκαιρία τηλεοπτικά. Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» άρχισα να ξεδιπλώνομαι, γιατί εκεί με άφησαν λίγο ανεξέλεγκτο».

Και συνέχισε σχολιάζοντας: «Ασχολήθηκα αποκλειστικά με το τραγούδι μόνο για δύο χρόνια. Ήμουν πάντα με το ένα πόδι εκτός, γιατί με ενδιέφερε η τηλεόραση και το ραδιόφωνο».

Όταν η κουβέντα πήγε σε λίγο πιο προσωπικά θέματα, ο ίδιος αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Τη μικρή μου κόρη τη λένε Βαλέρια – Ασημούλα, έχει πάρει και το όνομα της μαμάς μου».

Πατέρας ακόμα τριών παιδιών, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε: «Είναι χαρά μου να έχω και τα τέσσερα παιδιά μου μαζεμένα στο σπίτι, ακόμα και αν κουράζομαι, το απολαμβάνω».

Όσο για το πότε θα είναι κοντά του η οικογένειά του στον Άγιο Δομίνικο, ο ίδιος αποκάλυψε: «Η Κωνσταντίνα και η Βαλέρια θα έρθουν στον Άγιο Δομίνικο μόλις στρώσουν τα πράγματα. Ελπίζω το Πάσχα να καταφέρω να έρθουν και τα μεγάλα μου παιδιά».

«Δεν έχω μπλέξει με εξαρτήσεις αν και υπήρχαν στον χώρο. Έχω δει κάποια πράγματα με το ποτό. Όταν αρχίσεις να εξαρτάσαι από κάτι χάνεις την αυτοκυριαρχία σου.

Τέλος, δεν έκρυψε ότι έχει “βάλει” μαλλιά όπως είπε και μάλιστα σχολίασε: «Έχω κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, δεν το θεωρώ ταμπού. Είμαι υπέρ των μικρών παρεμβάσεων και ειδικά αν το απαιτεί η δουλειά μου».