Η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Just2Us έπειτα από το… κατσάδιασμα που της έκανε η Δέσποινα Βανδή. Η Μαρίνα Πατούλη, το πρωί της Δευτέρας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ανέφερε μεταξύ άλλων πως ενοχλήθηκε όταν της είπε η τραγουδίστρια να μην επικαλείται το φιλανθρωπικό στόχο της εκπομπής.

«Όταν δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι ήρθα για φιλανθρωπικό σκοπό, τότε είναι αφιλόξενο το περιβάλλον για εμένα. Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε “να μην επικαλούμαι τον φιλανθρωπικό στόχο” και ότι αυτό ενοχλεί προσωπικά κάποιο πρόσωπο. Ένιωσα πολύ άβολα σε όλη αυτή τη διαδικασία, θεώρησα ότι δεν έχω θέση. Θα μπορούσαν να μου μιλήσουν με ευγένεια και με παιδεία, όχι με αυτόν τον τρόπο. Το ύφος και ο τρόπος αντιμετώπισης με ενόχλησε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ευέλικτα χαρακτηριστικά στα θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς, μένουν με κάποια στεγανά στο κομμάτι του επαγγέλματος που είναι καταξιωμένοι, εμένα αυτό δεν με εκφράζει» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Απαιτούσα μεγαλύτερη ευγένεια»

«Θεωρώ ότι η φιλοξενία της κριτικής επιτροπής στο πρόσωπό μου -και δεν μιλάω για όλη την επιτροπή- και ο τρόπος αντιμετώπισης δεν αρμόζει σε κάποιον ενήλικα που έχει μία πορεία ζωής. Βγαίνει εκεί για να εκπληρώσει έναν στόχο. Απαιτούσα μεγαλύτερη ευγένεια δηλαδή, αυτό» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαρίνα Πατούλη

«Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται»

Στο τέλος της προβολής του βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και είπε μεταξύ άλλων πως: «Διαφωνώ πλήρως με την Μαρίνα, δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται. Συμφωνώ με την Βανδή, αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες, κανείς δεν πάει για την φιλανθρωπία. Αν θες να κάνεις φιλανθρωπία, παίρνεις 5.000, πας σε ένα ίδρυμα και τα καταθέτεις και δεν το μαθαίνει κανένας».

«Αν θεωρούσε η Μαρίνα η φίλη μου ότι θα τσαλακωθεί η πορεία ζωής της, ας μην πήγαινε» είπε ο παρουσιαστής.