Στο επεισόδιο της Πέμπτης (25/11) στο Big Brother, μετά τον μικρό καυγά που είχαν την Τετάρτη για τη γιόγκα η Ευδοκία και η Άννα, η πρώτη θέλησε να της αφιερώσει ένα τραγούδι… καρφί.

Την ώρα λοιπόν που οι δυο κοπέλες έφτιαχναν το πρωινό τους, η Ευδοκία την ρώτησε αν της αρέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης. Όταν η Άννα την ρώτησε γιατί, εκείνη της είπε πως της έχει κολλήσει τις τελευταίες μέρες το τραγούδι «Στον έρωτα παρανοείς» και ξεκίνησε να της το τραγουδάει!

Η Άννα δεν σχολίασε κάτι, παρά μόνο «Του το αφιερώνω!».

Φαίνεται πως… ψύλοι στα αυτιά της Ευδοκίας μπήκανε για τα αισθήματα της Άννας προς τον Νίκο, με τον οποίο έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση στο σπίτι του Big Brother. Μπορεί να μην είναι επίσημο ότι νιώθουν κάτι παραπάνω από φίλοι, ωστόσο αυτό φαίνεται και έχει βγει προς τα έξω.

Η Ευδοκία από τη μεριά της δείχνει ξεκάθαρα τα συναισθήματά της για τον Νίκο και μάλιστα, έκανε και κουβέντα με τη Μαίρη, η οποία μάλιστα τη ρώτησε αν έχει συμβεί κάτι μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή η Άννα, φαίνεται να ζηλεύει όλη αυτή τη σχέση των δύο συμπαικτών της, όμως είναι έξαλλη με την Ευδοκία, καθώς όπως είπε δεν αντέχει να την ακούει και δεν απέκλεισε το γεγονός να πάει να μείνει στο δωμάτιο τους Παναγιώτη και της Ανχελίτας.

Όταν, λοιπόν, οι κοπέλες του σπιτιού συζητούσαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, οι οποίοι βγήκαν την Τετάρτη από την ψηφοφορία των συγκατοίκων, αρχικά, η Μαίρη δήλωσε πως αισθάνθηκε άσχημα για την ψήφο που έδωσε στον Νίκο και προσπάθησε να του απολογηθεί, με την Ευδοκία ωστόσο να είναι αρκετά προβληματισμένη.

Η Άννα, από την άλλη, θεώρησε πως η Ευδοκία δυσκολεύει τη συμβίωση στο σπίτι και όταν Ανχελίτα συμφώνησε με τα λεγόμενα της, η Άννα καταχάρηκε, την αγκάλιασε και της είπε: «Α, ωραία επέστρεψε η Ανχελίτα που ήθελα»!

Και επειδή η Άννα όπως φαίνεται την… έχει δαγκώσει την λαμαρίνα, μαθαίνοντας ότι η Μαίρη που κάνει παρέα με την Ευδοκία μίλησε μαζί της την ρώτησε ξεκάθαρα αν η Ευδοκία είναι ζευγάρι με τον Νίκο. Η Μαίρη, πάντως αυτό που κατάλαβε από τη συζήτηση με την Ευδοκία είναι πως πρόκειται για θέμα χημείας και συμπάθειας αλλά δεν έχει συμβεί κάτι.

Η Ευδοκία που έχει αναφέρει αρκετές φορές στον Νίκο πως την θεωρεί δεδομένη και ότι θα πρέπει να σταματήσει να τον παίρνει στο κατόπι είχε μαζί του ένα ερωτικό καυγαδάκι. Την ώρα που ο Νίκος έτρωγε εκείνη έκανε κάτι ξαφνικές φωνές και ενώ ο Νίκος της είπε να σταματήσει γιατί ταράζεται εκείνη το έκανε και δεύτερη φορά.

Ακολούθησε το αγώνισμα του βέτο, το οποίο κέρδισε η Μαρία που θα είχε την ευκαιρία αν το ήθελε να το χρησιμοποιήσει για να σώσει έναν συμπαίκτη της από τον… τάκο.

Η Μαρία αποφάσισε να σώσει τη Μαίρη, γιατί προηγουμένως την είχε σώσει εκείνη βάζοντας το… χεράκι της στην έκβαση του αγωνίσματος. Αν κέρδιζε η Μαίρη το αγώνισμα του βέτο καθότι υποψήφια θα εξαιρούνταν και θα έβγαινε στον… τάκο η Μαρία. Έτσι οι τελικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση στο αποψινό live είναι η Ευδοκία, ο Νίκος, η Ανχελίτα και η Άννα.