Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Η Φαμίλια» γνωρίσαμε τον Βαγγέλα και είδαμε πως: Ο Βαγγέλας, ο βλάχος πρόεδρος του χωριού της Δέσποινας, έρχεται στο σπίτι των Αρμαούσηδων με αφορμή να αγοράσει κάποια κτήματα της Δέσποινας στο χωριό. Σύντομα, όμως, διαφαίνεται πως τα κτήματα είναι πρόσχημα για να πλησιάσει τη Δέσποινα, με την οποία είναι ερωτευμένος τα τελευταία 50 χρόνια!

Ο Βαγγέλας, που είναι σαν καλοκάγαθος γίγαντας με χωριάτικη προφορά, γίνεται πολύ συμπαθής από τη φαμίλια, ενώ ακόμη και οι αρχικοί, έντονοι ενδοιασμοί του Γιάννη στο να ξαναφτιάξει η Δέσποινα τη ζωή της με έναν άλλο άντρα κάμπτονται. Η Δέσποινα, όμως, πρέπει να δώσει μια απάντηση στον Βαγγέλα, αλλά και σε όλους. Στον ρόλο του Βαγγέλα ο Πάνος Σκουρολιάκος.

Τι θα δούμε όμως στην «Φαμίλια» στις 21.00;

Χωρίς νερό μπορώ, χωρίς Internet όχι!: Η Έλλη κάνει κατάχρηση του κινητού της κι έτσι έρχεται φουσκωμένος ο λογαριασμός από… ασύδοτη χρήση των megabyte για Internet. Οι Αρμαούσηδες θέλουν να την βάλουν τιμωρία, εκείνη αρνείται την ενοχή της και η κατάσταση καταλήγει σε ένα «στοίχημα», όπου κανείς από την οικογένεια να μην έχει Internet για τρεις ολόκληρες μέρες!

Διαιτητές σ’ αυτό το «στοίχημα» θα είναι η Δέσποινα και η Τζο και το… παιχνίδι ξεκινά. Στην αρχή φαίνεται εύκολο, αλλά πολύ γρήγορα αρχίζουν όλοι να δυσκολεύονται. Ποιος θα αντέξει μέχρι τέλους χωρίς Internet, ώστε να βγει νικητής;