Μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει την τηλεοπτική επικαιρότητα καθημερινά. Τα αιχμηρά του σχόλια κεντρίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το οποίο «ανεβάζει» σε υψηλές θέσεις του πίνακα τηλεθέασης την εκπομπή.

Ο Νίκος Μουτσινάς το πρωί της Τετάρτης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε ότι έχει «κολλήσει» με το «Survivor» ενώ εξομολογήθηκε το λόγο για τον οποίο αρνήθηκε να είναι στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar».

«Έγινε κάποια κουβέντα για την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, αλλά είμαι στον ΣΚΑΪ. Θα ήθελα πάρα πολύ γιατί έχω περάσει υπέροχα, ζηλεύω. Τα κανάλια δεν είναι παρέες, προφανώς δεν ήταν πολύ εύκολο και το κατάλαβα, δεν ήταν παράλογο», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το «Your Face Sounds Familiar».

Ο παρουσιαστής στην συνέχεια παραδέχθηκε ότι έχει «κολλήσει» με το «Survivor». «Βλέπω Survivor φανατικά. Επειδή δεν βλέπω καμία εκπομπή από αυτές που σχολιάζω, με το Survivor κάπως έχω κολλήσει» είπε.

Για τη σχέση του με την Μαρία Ηλιάκη, ο Νίκος Μουτσινάς είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς φιλία με την έννοια που μπορεί να έχει ο κόσμος στον εγκέφαλό του. Από εκεί και πέρα προχωράει η ζωή και είναι πολύ πιθανό κάποια πράγματα να εξοκείλουν και να μην υπάρχει η επαφή που υπήρχε. Συμβαίνουν και πράγματα προσωπικά στην ζωή του καθενός που μπορεί και να σε κλείσουν, να μην είσαι διαθέσιμος όπως ήσουν, να αλλάζει η συνθήκη σου, να πρέπει να φύγεις και στο εξωτερικό όπως έφυγε η Μαρία, εμένα “έφυγε” και η μαμά μου πέρασα ένα πένθος» και πρόσθεσε πως: «Δεν υπάρχει κάποιος καβγάς, δεν έχει γίνει κάτι».

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε και την επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα». «Είναι πολύ ωραίο που γύρισαν οι Ράδιο Αρβύλα» είπε ο παρουσιαστής.