Πρόταση γάμου θέλησε να κάνει ο Διονύσης στην αγαπημένη του Ράνια αλλά ήθελε να το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε η στιγμή αυτή να της μείνει αξέχαστη και τα κατάφερε μια χαρά.

Η πρόταση γάμου έγινε, η Ράνια αν και έτρεμε από την εξέλιξη απάντησε θετικά και όλα αυτά έγιναν στον τηλεοπτικό αέρα του «Ρουκ Ζουκ» το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο παίκτης, είχε συνεννοηθεί με την παραγωγή για το τι θέλει να κάνει και οι συντελεστές της εκπομπής την ώρα της παντομίμας έδωσαν την κατάλληλη φράση για περιγραφή.

«Ο Διονύσης θέλει να παντρευτεί τη Ράνια» έγραφε η φράση η οποία έπρεπε να περιγραφεί. Στο τέλος του γύρου, η Ζέτα Μακρυπούλια πλησίασε το Διονύση, τον οδήγησε στο κέντρο του πλατό και η πρόταση γάμου έγινε.

Η Ράνια, μη πιστεύοντας ότι διαδραματιζόταν «έτρεμε» από συγκίνηση και με δάκρυα στα μάτια, είπε το πολυπόθητο «ναι» στον αγαπημένο της. ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Το απόσπασμα προβλήθηκε και στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά να εύχεται στους μελλόνυμφους και σχολιάζοντας: «Αυτά παίζουν απέναντι; Έτσι εξηγούνται όλα. Εγώ έχω το breaking news και οι άλλοι έχουν ολόκληρη πρόταση γάμου. Δε βγαίνει έτσι η σεζόν παιδιά»!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.