Λίγο πριν την έναρξη του live  του «Big Brother» το βράδυ της Παρασκευής ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να μιλήσει με τις πρωταγωνίστριες του καβγά που μονοπώλησε το ενδιαφέρον το βράδυ της Παρασκευής.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Σοφία Δανέζη μπήκαν στο δωμάτιο και αντίκρισαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος θέλησε να μάθει περισσότερα για τον καβγά αυτό.

«Είχε άδικο σε αυτό που έλεγε η Σοφία;» ρώτησε τη δικηγόρο του σπιτιού αναφερόμενος στις δηλώσεις της Σοφίας Δανέζη πως αν είχε κάνει εκείνη κάτι ανάλογο με του Δημήτρη Πυργίδη θα την είχε «χρεώσει» όλο το σπίτι.

Η απάντηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη ήταν αρνητική.

«Μετά από όλο αυτό που έγινε είδα πόση επίθεση μου έκαναν συγκεκριμένα άτομα» είπε η Σοφία Δανέζη και πρόσθεσε πως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έχει άδικο σε αυτό που είπε.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη γέλασε και χαρακτήρισε ειρωνικά την Σοφία Δανέζη «θύμα».

Στην συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στην αφορμή του καβγά ανάμεσα στις δυο κοπέλες.

Υπενθυμίζεται πως η Σοφία Δανέζη αρνήθηκε κατά το χθεσινό επεισόδιο πως έχει αναφέρει ότι «όποιος είναι με την Άννα Μαρία είναι στόχος» και μάλιστα βγήκε εκτός εαυτού και απειλούσε να αποχωρήσει από το «Big Brother».

«Ψάξαμε όλα τα πλανά. Το είπες. Το είπες απαλά και η Άννα Μαρία το… στολίζει» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος «αδειάζοντας» την Σοφία Δανέζη.

«Έτσι μιλάς εσύ στον κοινωνικό σου χώρο; Έτσι φέρεσαι;» ρώτησε λίγη ώρα αργότερα την Άννα Μαρία Ψυχαράκη τονίζοντας της την άσχημη συμπεριφορά της απέναντι στην συμπαίκτρια της.

«Θέλει λεπτότητα» σημείωσε ο παρουσιαστής και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη τόνισε ότι έχει χάσει την λεπτότητα της σε ότι αφορά την Σοφία Δανέζη.

Από πότε όμως ξεκίνησε η μεταξύ τους κόντρα; «Από την πρώτη στιγμή το κατάλαβα» εξήγησε η Σοφία Δανέζη.

«Μετανιώνω για τους χαρακτηρισμούς νεράιδα που σου έδινα. Είσαι μια πονηρή και εγώ έξυπνη» είπε η δικηγόρος κάποια στιγμή απευθυνόμενη στην συμπαίκτρια της.

«Είναι κουτοπόνηρη η Άννα Μαρία» σχολίασε η Σοφία απαντώντας σε ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι ότι εδώ μέσα στο σπίτι κανείς δεν πάει κόντρα στην Άννα Μαρία, η Άννα Μαρία πάει κόντρα στο σπίτι».