Η περασμένη εβδομάδα του MasterChef 4 ήταν αρκετά δύσκολη για τους υποψήφιους σεφ καθώς όσο προχωρά ο διαγωνισμός οι δοκιμασίες γίνονται όλο και πιο απαιτητικές.

Οι 11 πλέον διαγωνιζόμενοι του MasterChef, μετά τις επιστροφές της Μάρλεν, της Μαριάννας και του Γιώργου βρέθηκαν στην κουζίνα του μαγειρικού διαγωνισμού ώστε να διεκδικήσουν την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας η οποία είναι ξανά διαθέσιμη.

Ενώ οι περισσότεροι παίκτες λαχταρούν να την κρατήσουν στα χέρια τους υπάρχει και ένας παίκτης που την «αντιπαθεί». Συγκεκριμένα ο Σταύρος Βαρθαλίτης εξέφρασε τη γνώμη του για την κάρτα ασυλίας και τα «άκουσε» από τους κριτές.

Δεν τελειώνει αυτό το αστείο. Δεν θέλω. Είπαμε στην πρώτη φάση, η κάρτα ασυλίας για τους ευάλωτους, από εδώ και πέρα ο καθένας παίζει για τον εαυτό του. Είναι μια δεύτερη ευκαιρία, το “ευάλωτους” σε εισαγωγικά», είπε ο αρχικά ο Σταύρος Βαρθαλίτης στους κριτές.

«Ακούω κάρτα, βγάζω νύχια, λέω την άποψή μου, τα… ακούω και από τους τρεις κριτές, κλείνω το στοματάκι μου, προσπαθώ να το καταλάβω γιατί ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να το ανεχτώ, να το υποστώ και να προσπαθήσω να την κερδίσω», είπε αργότερα στην κάμερα ο Σταύρος Βαρθαλίτης.