Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» είναι καθημερινά καθηλωτικές. Στο προηγούμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Ant1, είδαμε πως: Ο Δούκας αποφασίζει να ακολουθήσει το σχέδιο του γαμπρού του, Κλεομένη, και να δώσει ένα κομμάτι γης στον Μιλτιάδη.

Ο Δούκας προχωρά στη κίνηση αυτή προκειμένου να σταματήσει η κόντρα τους για την πλαστή διαθήκη.

Η προσφορά αυτή όμως φέρνει σε σύγκρουση τον Μιλτιάδη με τον Λάμπρο. Ο Κυπραίος συνειδητοποιεί πως έχει χάσει για πάντα την Ελένη και αποφασίσει να φύγει από το Διαφάνι αφού πρώτα της αφήνει τα χωράφια που του παραχώρησε ο Δούκας.

Λίγο πριν κλείσει όμως για πάντα πίσω του τη πόρτα του σπιτιού, τον επισκέπτεται η Ελένη.

Ο Νικηφόρος παρέλαβε την πρώτη απάντηση από έναν εκδότη για το μυθιστόρημα του η οποία όμως είναι αρνητική και ο ίδιος απογοητεύεται.

Η Παγώνα, μη αντέχοντας άλλο το βάρος των οικογενειακών της υποχρεώσεων, ετοιμάζει τη βαλίτσα της και φεύγει από το σπίτι. Η γυναίκα του κοινοτάρχη ζητά καταφύγιο στο σπίτι της Βιολέτας.

Η Πηνελόπη αποκάλυψε στη μητέρα της Μυρσίνη, αυτό που «διάβασε» η Σμαρώ στο χέρι της Ελένης, βάζοντας ξανά την Ελένη στο κάδρο της ενοχής για το φόνο του Σέργιου.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»;

Η Ελένη έρχεται κοντά με τον Κυπραίο και για πρώτη φορά νιώθει κάτι να έχει αλλάξει μέσα της για εκείνον.

Η Ανέτ πιέζει τον Δούκα να της αποκαλύψει που βρίσκεται ο γιος της. Θα της αποκαλύψει όσα ξέρει ο Δούκας;

Η Παγώνα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Βιολέτας και της ζητάει να την βοηθήσει να φύγει από το χωριό.

Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας ανησυχεί για την εξαφάνισή της και ψάχνει παντού να τη βρει.

Ο Μιλτιάδης παίρνει στα χέρια του τα σχέδια από τα χωράφια που του δίνει ο Δούκας, η Ανέτ όμως φοβάται πως η κίνηση αυτή κρύβει μια παγίδα.

Η Σμαρώ η χαρτορίχτρα πλησιάζει την Ελένη για να μάθει πληροφορίες για το φόνο του Σέργιου αυτή όμως τη διώχνει κακήν κακώς. Επηρεασμένη από τα λόγια της χαρτορίχτρας, η Μυρσίνη την καλεί στο σπίτι κι η Σμαρώ, εκμεταλλευόμενη τον πόνο της, αρχίζει να στήνει ένα βρώμικο σχέδιο εναντίον της Ελένης.