Το Big Brother της νέας γενιάς πρόκειται να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και οι αιτήσεις συμμετοχής ήδη έχουν ξεπεράσει τις 5.000.

Ωστόσο μυστήριο επικρατεί με το άτομο που θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του ριάλιτι αφού πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και γρήγορο concept.

Μόλις έγινε γνωστό πως το Big Brother επιστρέφει τα σενάρια περί παρουσίασης «φούντωσαν».

Γιώργος Λιάγκας, Γιώργος Λιανός και Σάκης Τανιμανίδης ήταν τα τρία ονόματα τα οποία ακούστηκαν πιο έντονα πως θα αναλάβουν χρέη παρουσιαστή.

Όμως, πλέον, άλλο ένα όνομα έπεσε στο τραπέζι και είναι μέχρι στιγμής το επικρατέστερο. Πρόκειται για μια ξανθιά παρουσιάστρια η οποία όμως απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα τελευταία 12 χρόνια.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λάσπα. Την παρουσιάστρια, συνάντησε η κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ και φυσικά ρωτήθηκε για το θέμα.

«Έχω να κάνω 12 χρόνια τηλεόραση. Το ενδιαφέρον είναι ότι αρκετές παραγωγές δείχνουν φέτος ενδιαφέρον που αυτό μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση» ανέφερε και πρόσθεσε: «Υπάρχει, ναι, περίπτωση να κάνω κάτι σύντομα και θα το χαρώ πάρα πολύ. 20 χρόνια έχει να βγει και αυτό… Ε, αυτό έχει να βγει 20 χρόνια, εγώ έχω να βγω 12 χρόνια σε κανάλι».

Τέλος, η Κατερίνα Λάσπα ανέφερε: «Υπάρχουν μεγάλες τροποποιήσεις έτσι όπως έρχεται ανανεωμένο, θέλω να πω και να ξέρετε. Πολλές λεπτομέρειες ξέρετε, πως γίνεται αυτό; Τέλοσπαντων να είμαστε γεροί και θα ήθελα πραγματικά να ολοκληρωθεί κάτι».