Η Μαίρη Συνατσάκη επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικό σταθμό και πως δρομολογεί την επιστροφή της στο μιντιακό τοπίο μετά από δυο χρόνια απουσίας της.

Η παρουσιάστρια, μιλώντας στη κάμερα της εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ανέφερε μεταξύ άλλων πως της έχει γίνει πρόταση από το One Channel και ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να ενταχθεί στη πρωινή ζώνη του καναλιού.

«Υπάρχει το ενδεχόμενο, κάνω κάποιες κουβέντες που είναι παραπάνω από μία-δύο αλλά κρατάω το πιο μικρό καλάθι σε ότι έχει να κάνει με την τηλεόραση, γιατί έχω μάθει ότι έτσι πρέπει να γίνεται. Αλλά είναι μια ωραία συνθήκη τώρα στο One που συζητάω. Δεν θέλω να λέω ψέματα, δεν τρελάθηκε κανείς στην τηλεόραση τα τελευταία δύο χρόνια που δεν ήμουν εκεί. Είχα κάνει κάτι συζητήσεις για κάποια πράγματα που νομίζω θα είχαν προταθεί σε πολλούς. Αλλά δεν με ενδιέφερε να το κάνω. Να ξαναγυρίσω στην τηλεόραση να κάνω πράγματα που έκανα όχι καλά στο παρελθόν, δεν θα τα ξαναέκανα. Κάτι καινούργιο θα το τολμούσα. Αν ευδοκιμήσει η συνεργασία δεν το κοιτάμε για πρωί. Θα δείξει. Δεν έχω υπογράψει», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.