Ένα επεισόδιο για γερά νεύρα ήταν το χθεσινό του Survivor 3 και ένας στίβος μάχης από τους πιο συναρπαστικούς που έχει δει το κοινό του ριάλιτι επιβίωσης. Η Μαύρη ομάδα ήταν εκείνη που κέρδισε την τελευταία και πιο σημαντική ασυλία, με τη Λευκή να βλέπει λίγη ώρα αργότερα έναν παίκτη της, τον Μπορά να αποχαιρετά το Survivor.

Έτσι, μετά την τελευταία αποχώρηση οι 8 παίκτες (από Ελλάδα και Τουρκία) που πέρασαν στον ημιτελικό είναι οι: Κατερίνα, Δήμητρα, Αφροδίτη, Νίκος, Σεντά, Οκάυ, Γιουσούφ και Εμρέ. Απόψε το βράδυ (20.50) θα προβληθεί ο ημιτελικός όπου ξεχωριστά οι Έλληνες και οι Τούρκοι παίκτες θα αγωνιστούν για τη σειρά κατάταξης.

Συγκεκριμένα, ο νικητής θα κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο που τον οδηγεί απευθείας στη μία από τις δύο θέσεις του μεγάλου τελικού. Η Δαλάκα από την ελληνική πλευρά και η Σεντά από την τουρκική βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, καθώς και οι δύο είναι οι νικήτριες των αγώνων συμβόλων, που σημαίνει ότι έχουν μία επιπλέον ζωή έναντι των υπολοίπων παικτών.

Ο μεγάλος τελικός, όπως, ήδη γνωρίζουμε δεν θα γίνει τελικά στην Αθήνα, αλλά στην Τουρκία, μετά από την αιφνίδια απόφαση του Ατζούν Αλιτζαλί. Το ριάλιτι επιβίωσης θα ρίξει αυλαία την Κυριακή 30 Ιουνίου, οπότε θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής για την Ελλάδα και για την Τουρκία, ξεχωριστά. Αν κρίνουμε από το ρεύμα που υπάρχει στα social media, από τους Έλληνες η Κατερίνα Δαλάκα φαντάζει ως το φαβορί, ενώ από τους Τούρκους ο Γιουσούφ.