Ένα από τα καλύτερα επεισόδια του Deal, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το απόγευμα της Τρίτης, όπου δόθηκε για δεύτερη φορά το μεγαλύτερο ποσό στα τρία χρόνια που προβάλλεται το παιγνίδι από τη συχνότητα του Alpha.

Ο Αργύρης Βασιλαρόπουλος, ταξιτζής από την Πάτρα έκανε το «χρυσό» deal της ζωής του. Και σε ένα παιγνίδι για γερά νεύρα και με έντονο καρδιοχτύπι, κατάφερε στο τέλος να κερδίσει τον Τραπεζίτη και να φύγει με 60.000 ευρώ!

Το κουτί του παίκτη από την αρχή είχε το «χρυσό» ποσό, ενώ κατά τη διάρκεια του παιγνιδιού, κατάφερε να βγάλει όλα τα ποσά. Στο τέλος, έμεινε με δύο ποσά: τα 60.000 ευρώ και 100 ευρώ. Τότε, ο Τραπεζίτης τού πρόσφερε 25.000 ευρώ για να αποχωρήσει, αλλά ο Αργύρης αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα και να πάρει το μεγάλο ρίσκο, παρόλο που οι υπόλοιποι παίκτες τού φώναζαν να πάρει την προσφορά. Και στο τέλος δικαιώθηκε.

Μάλιστα, το επεισόδιο την ημέρα προβολής του σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, έκανε 21,4% στο δυναμικό κοινό (18-54) και 25%  στο γενικό σύνολο.