Η Κάτια Ταραμπάνκο συμμετείχε στη σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός» και στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/11). Το γνωστό μοντέλο υποδύθηκε μία νεαρή κοπέλα που επιβιβάζεται σε συρμό του ηλεκτρικού, ο οποίος λίγο αργότερα εκτροχιάζεται με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες επιβάτες.

Λίγα λεπτά πριν, η ηρωίδα είχε χωρίσει με τον αγαπημένο της στην αποβάθρα του τρένου. Ξυπνώντας στο κρεβάτι του νοσοκομείου και τυλιγμένη με δεκάδες γάζες, η ίδια προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί και πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του τραυματισμού της.

«Μπορείς σε παρακαλώ να μου βγάλεις τους επιδέσμους;», ρωτά η Τατιάνα (Κάτια Ταραμπάνκο) τη νεαρή γιατρό, αντικρίζοντας το καμένο της δέρμα. «Δεν έπρεπε καν να μπω σε αυτό το τρένο», ακούγεται να λέει η ηρωίδα, η οποία αντιλαμβάνεται πως η ζωή της έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Η νικήτρια του GNTM, μάλιστα, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά, Ο Γιατρός, μίλησε για τον ρόλο της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο και αρχικά μίλησε για τον ρόλο της.

«Ουσιαστικά είμαι μια κοπέλα που επιβιβάζεται σε ένα τρένο, αυτό το τρένο εκτροχιάζεται, με αποτέλεσμα να καταστραφεί όλο μου το πρόσωπο. Εγώ εκεί ασχολούμαι με το μόντελινγκ και έτσι καταστρέφεται όλη μου η δουλειά και με χωρίζει και το αγόρι μου».

Κλείνοντας ρωτήθηκε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν γυρίστηκαν οι σκηνές με το δυστύχημα, καθώς το ίδιο διάστημα είχε συμβεί και το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Το κλίμα ήταν πολύ περίεργο, ήμασταν όλοι πεσμένοι στα πατώματα ουσιαστικά, γιατί είχε συμβεί αυτό το τραγικό γεγονός. Κοιταζόμασταν σε κάποιες σκηνές με τους ηθοποιούς και ανατριχιάζαμε, ήταν δύσκολο. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Σε αυτές τις περιπτώσεις κλειδώνω το μυαλό μου και επικεντρώνομαι στο γύρισμα», κατέληξε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Όπως ήταν αναμενόμενο στο Twitter οι χρήστες ανατρίχιασαν.