Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησε το κοινό το επεισόδιο του Σασμού το βράδυ της Δευτέρας (30/10) με το δράμα να ξεδιπλώνεται και τις ερμηνείες των ηθοποιών της τηλεοπτικής σειράς του Alpha να καθηλώνουν, ενώ στην πλατφόρμα Χ οι χρήστες αντέδρασαν για τις εξελίξεις που συγκίνησαν και διαπέρασαν τις καρδιές τους.

Στο πιο συνταρακτικό, επεισόδιο του 3ου κύκλου Σασμού, ο Νικηφόρος (Γιώργος Αμούτζας) πέφτει νεκρός, αλλά την παράσταση έκλεψε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με μια αξιομνημόνευτη ερμηνεία που απέσπασε διθυραμβικά σχόλια και μεταξύ άλλων από την παρουσιάστρια και στιχουργό Ναταλία Γερμανού. «Ανατρίχιασα ρε Μαριλίτα», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Χ.

Σε αυτό και σε άλλα μηνύματα που έλαβε όσο παιζόταν το επεισόδιο απάντησε και η ίδια η ηθοποιός. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έγραψε: «Αγαπημένοι μας φίλοι μην λυπάστε, η Τέχνη είναι λύτρωση».

«Πραγματικά συγκλονιστικές ερμηνείες σε πολύ δύσκολες σκηνές. Συγχαρητήρια σε όλους τους ηθοποιούς, για ακόμα μια φορά απέδειξαν το τεράστιο ταλέντο τους, είμαστε τυχεροί που τους έχουμε», ήταν ένα από τα σχόλια με τα οποία συμφώνησε η ευρεία μάζα των χρηστών της πλατφόρμας.

«Ερμηνεία για Όσκαρ»

Η εικόνα της Βασιλικής (Μαριλίτα Λαμπροπούλου), ματώνει την καρδιά: «Η Μαριλίτα μας διέλυσε» είπε ένας άλλος. Κι αλλού σημειώθηκε: «Ο θρήνος της Μάνας. Βασιλική μας. Συγκλονιστική Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Χειροκροτώ όρθια». Κάποιοι μιλούν κα για «ερμηνεία για Όσκαρ».

Mε την ψυχή γεμάτη πένθος και την καρδιά βουτηγμένη στην απόγνωση σπαράζει όταν ο γιος της ξεψυχά στην αγκαλιά της. Κι ύστερα στρέφεται εναντίον της Καλλιόπης (Μαρία Τζομπανάκη) σε ένα ξέσπασμα, μια έκρηξη που έκανε το X να υποκλιθεί: «Δώστε ένα βραβείο στη Μαριλίτα για τη συγκλονιστική της ερμηνεία». Κάποιοι μιλούν και για «ερμηνεία για Όσκαρ».

Αλλά και η κραυγή της Καλλιόπης λύγισε και τους πιο ψύχραιμους, ραγίζοντας καρδιές. «Υποκλίνομαι στη Τζομπανάκη». «Θεϊκή ερμηνεία από την Τζομπανάκη» υπογραμμίζει το X.